Libra Internet Bank îşi actualizează sistemul de core-banking

G.U.
Comunicate de presă / 2 iunie 2020

Ionel Umbreş, Director General Adjunct al Libra Internet Bank

Ionel Umbreş, Director General Adjunct al Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului informatic planificat în weekend-ul recent încheiat şi devine prima bancă din România care îşi actualizează sistemul la noua versiune (R19) a soluţiei de core-banking T24 Transact - lider mondial în domeniu. Prin introducerea unor module şi funcţionalităţi noi, upgrade-ul sistemului informatic va permite procesarea mai rapidă a operaţiunilor şi va facilita dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru clienţi, potrivit unui comunicat de presă.

Ionel Umbreş, Director General Adjunct al Libra Internet Bank, a declarat: "După sute de ore de dezvoltare şi mii de teste efectuate, Libra Internet Bank devine astăzi prima bancă din România care utilizează versiunea R19 a sistemului Temenos Transact. Acest upgrade este foarte important pentru noi pentru că ne asigură o viteză mai mare de procesare şi suportul necesar pentru dezvoltarea strategiei digitale a băncii"

Conform comunicatului de presă, Temenos Transact este lider pe piaţa soluţiilor de core-banking, cu cel mai amplu şi complex set de funcţionalităţi disponibile. În 2020, se împlinesc 12 ani de când Libra Internet Bank utilizează acest sistem de core-banking furnizat de către Temenos, pe care l-a actualizat în mod constant şi în jurul căruia şi-a construit propria echipă de administrare şi dezvoltare, cu scopul valorificării opţiunilor de adaptare/optimizare pe care această soluţie informatică le pune la dispoziţie. Implementarea noii versiuni face parte din strategia băncii de a investi în tehnologia de vârf şi de a rămâne deschisă către inovaţie, cu scopul automatizării proceselor şi al modernizării continue a infrastructurii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Felicitari conducerii Libra Bank pentru inovare, adaptabilitate la cerintele userilor si modernizare continua.

    Sunt utilizator al serviciilor acestei banci de peste 6 ani atit eu personal cit si sotia pe cabinetul medical si suntem foarte, foarte multumiti. Sistemul lor on-line internet banking este exrem de simplu si super eficient. Mii de multumiri. Felicitari si tineti-o tot asa..veti ajunge cu siguranta un reper major in internet banking in Romania, ... oricum sunteti printre lideri actuali !!! 

    O banca mica cu comisioane 0 la tot si care ofera tot ce ai nevoie are dobanzi bune la depozite (nu stiu cum e la credite) totul online se misca bine si vad ca sunt axati pe tehnologia moderna si bravo lor. Sunt client de la inceput si n-am avut niciodata probleme. Eu unul sunt supermultumit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb