Liderul TSD cere demisia ministrului Educaţiei

G.U.
Politică / 11 septembrie 2020

Liderul TSD cere demisia ministrului Educaţiei

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că ministrul Educaţiei, Monica Anisie, ar trebui să-şi dea demisia, acuzând-o că este responsabilă de "harababura" legată de începerea noului an şcolar, transmite News.ro.

"E greu de imaginat aşa ceva. Se reiau cursurile, dar nimeni nu ştie exact ce se va întâmpla. Părinţii sunt derutaţi, copiii la fel, iar profesorii sunt speriaţi că se vor îmbolnăvi. Noul an şcolar se deschide într-o debandadă totală", a precizat deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Şeful tinerilor social-democraţi afirmă că Guvernul şi ministrul Anisie aveau tot timpul necesar pentru a pune la punct detaliile deschiderii noului an şcolar.

Potrivit lui Bogdan Cojocaru, cu "diletanţi şi oameni preocupaţi doar de imaginea lor e complicat să asiguri un început de an şcolar în condiţii de siguranţă".

"Toată vara ne-au spus că situaţia e sub control şi că va fi în regulă. Adică vor fi laptopuri, că se vor achiziţiona măşti, vor fi sisteme informatice destule. Minciună pe linie. Nu ştiau încă din luna mai sau din iunie că şcoala se va relua în septembrie? Ne-au tot asigurat că nu sunt probleme cu banii, că finanţarea pentru a trece cu bine pandemia în domeniul sanitar e asigurată inclusiv cu bani europeni sau de la Banca Mondială. Concluzia e una singură. Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă", a precizat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

El consideră că ministrul Monica Anisie ar trebui fie să plece singură din funcţie, fie premierul să o demită de urgenţă.

"În loc să ne lase în pace, doamna Anisie ne râde în nas seară de seară, cu intervenţiile sale năucitoare la diverse emisiuni televizate. Deocamdată noi tragem semnale de alarmă şi spunem ceea ce vedem sau ceea ce ne transmit colegii noştri de partid, unii dintre ei fiind dascăli. Dar lucrurile vor fi şi mai evidente după ce se vor relua cursurile. Atunci vom înţelege cu adevărat haosul din domeniul educaţiei", a mai afirmat şeful tinerilor social-democraţi, deputatul Bogdan Cojocaru.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, afirmă că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, întrucât "orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală". "Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii", afirmă ministrul, care adăugă că aşteaptă propuneri de soluţii concrete de la cei care susţin că le au.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Bai băiatu ,crezi ca Androneasca s-arfi descurcat mai bine ? D-na Anisie s-a descurcat onorabil,chiar bine față de toți miniștrii PSD!

    1. atat de bine s a descurcat incat a pasat toata responsabilitatea la parinti si profesori, voi va dati seama ce nemernica e

      pentru ca acesti 2 actori , profesori si parinti , asteapta de la guvern - am vazut scoli unde directorii si profesorii s-au preocupat si sunt pregatiti sa primeasca elevii si am vazut si putori care asteapta para malaiata.

      Hai să vorbim. Tu stii ce investiții enorme s-au făcut deja? ( eu sunt un zgârcit mi se par exagerate)

      Vrei că părinții să fie iresponsabili în situația asta? Profesorii? Sunt profesor si am laptop în toate clasele unde voi preda,am primit o tabletă bună pentru Adversio etc.Chiar sunt uimit! Îmi voi face treaba dar să nu crezi că toată ziua bună ziua sunt atent la ce spun părinții!  

    Doamne , ce falci are tipul asta. Ar fi bun de ministru.

    1. falcile lui orban nu le vezi ,a venit in guvern cu burta lipita de sira spinarii iar acum...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb