LIFE IS HARD aprobă divizarea acţiunilor şi trecerea pe piaţa principală

Piaţa de Capital / 1 octombrie 2021

LIFE IS HARD aprobă divizarea acţiunilor şi trecerea pe piaţa principală

LIFE IS HARD S.A.(LIH), companie de tehnologie listată la BVB, piaţa AeRO, a aprobat divizarea nominală a acţiunilor companiei de la 1 RON/acţiune la 0,5 RON/acţiune şi a decis trecerea companiei pe piaţa principală. De demersul de divizare vor beneficia toţi acţionari LIFE IS HARD care au cumpărat acţiuni până la data de 18 ianuarie 2022 (ex-date 19 ianuarie 2022) şi sunt înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 20 ianuarie 2022, data efectivă a plăţii urmând să fie 21 ianuarie 2022, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Splitul este un mod de a facilita tranzacţionarea acţiunilor LIH. Ne dorim să le oferim investitorilor noştri mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte portofoliile pe care le deţin, iar divizarea acţiunilor va contribui, în perspectiva, inclusiv la creşterea nivelului de lichiditate", menţionează Cătălin Chiş, preşedinte al Consiliului de Administraţie LIFE IS HARD.

În ceea ce priveşte trecerea pe piaţa de capital reglementată, Cătălin Chiş estimează că "este un proiect a cărui concretizare se va vedea la începutul anului 2023".

Ambele decizii sunt luate în contextul în care valoarea companiei a crescut constant, ajungând la aprox. 58 mil lei, conform BVB, iar o consolidare orientativă a cifrei de afaceri arată peste 15 milioane lei la nivelul tuturor deţinerilor LIH în S1 2021.

Cifrele înregistrate sunt urmarea noii strategii de dezvoltare, care vizează, din 2020, consolidarea fundamentului LIFE IS HARD şi creşterea competenţelor prin fuziuni şi achiziţii. Compania s-a extins deja pe trei zone noi - telecomunicaţii şi e-commerce - prin preluarea fondului de comerţ APS şi TreeComm, respectiv prin achiziţia a 100% din acţiunile Innobyte, după ce primul pas pentru extindere a fost intrarea în acţionariatul Performia Finance, companie de servicii şi consultanţă financiară.

Campania de achiziţii LIFE IS HARD continuă în următoarele 12 luni, iar compania vizează jucători din tehnologie cu competenţe complementare, cu care să construiască parteneriate şi performanţe solide.

Pentru 2021, LIFE IS HARD şi-a propus să atingă o cifră de afaceri consolidată de 30 milioane lei, iar până în 2022 capitalizarea să ajungă la 100 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Eu nu înțeleg această companie,iar managementul nu-mi place! Pare ceva alunecos la ei! N-am nicio problemă să le urez succes!

    Pe departe , cea mai Promițatoare! :D

    "... care au cumpărat acţiuni până la data de 18 ianuarie 2022..."

    De ce nu pina la 26 ianuarie? 1918. 

    Veata este de kkt asta este traducerea?

    Tocmai mi-a venit ideea. O piata paralela la piata principala ar fi mana cereasca.

    1. VREAU SA DAU UN RASPUNS , PENTRU DL. DE LA nr1. !!! ASA ESTE D-LE !!! DV , SPRE DEOSEBIRE DE CEI MAI MULTI , AVETI ''''' Un Al 11-lea SIMT ''''''' !!! INCA O DATA , ASA ESTE !!! AVETI PERFECTA DREPTATE !!! NU SANT NUMAI FOARTE ALUNECOSI , DAR SANT SI MAI ALES , IN PRINCIPAL , ''''''' PENTRU EI '''''' !!! CEILALTI ACTIONARI , CEI MICI , CONTEAZA MAI PUTIN !!! DAR !!! RETINETI , D-LE DE LA nr1 !!! LUCRUL ACESTA , NU ESTE VALABIL , NUMAI PENTRU EI , ''''' LIH '''' !!! ESTE VALABIL DE LA CAM TOATE COMPANIILE LISTATE PE PIATA DE VALORI , INCEPAND DE LA NOROFERT , INCOACE !!! CU VREO 2 - 3 EXCEPTII , TOATE CELELALTE ANUNTA CA VOR SA SE DEZVOLTE , PE BANII INVESTITORILOR CARE V-OR SUBSCRIE LA CAPITALUL LOR SOCIAL !!! DACA SA POATE , SA CONTRIBUIE CU BANI , PERIODIC , DACA ESTE POSIBIL , AN DE AN !!! SI , IN SCHIMB , EI CE PROMIT , INVESTITORILOR , CARE AU SI AU AVUT INCREDERE IN EI , SI LE-AU CUMPARAT ACTIUNILE ???? CA , ''''' IN MASURA POSIBILITATILOR '''''', ADICA , CAND ''''' O FI , CAND SA V-A PUTEA '''''', SI MAI ALES , ''''' DACA SE V-A PUTEA '''''', V-OR FI '''''' RASPLATITI '''''', CU ACTIUNI GRATUITE , PANA V-A DEVENI VALABILA POSIBILITATEA CA SA SE SI OFERE DIVIDENDE IN BANI !!! ADICA , MAI PE ROMANESTE : TU , ACTIONARUL MIC , CONTRIBUI CU BANI PESIN LA DEZVOLTAREA COMPANIEI MELE , DE CATE ORI A-TI CER EU , PUBLIC !!! DE CATE ORI , CONSIDER CA AM EU , NEVOIE !!! IN SCHIMB , EU , ACTIONAR MAJORITAR , '''''' O SA '''''' !!! RETINETI : ''''' IN MASURA , CAND SE V-A PUTEA , CAND V-A FI POSIBIL !!! '''''' , TE V-OI RECOMPENSA CU ACTIUNI '''''' GOALE '''''', PARDON , GRATUITE , ATUNCI CAND A-I V-A MERGE BINE , FIRMEI MELE !!! ACUM , AI INTELES , DESPRE CE E VORBA , AICI , D-LE DE LA nr1. ??? SANT SIGUR , CA AI INTELES !!! AI ZIS BINE , CA SANT ''''' ALUNECOSI '''''' !!! NU NUMAI EI SANT ASA !!! APROAPE TOTI , DE LA NOROFERT INCOACE , SANT ALUNECOSI !!! NUMAI CA , UNII DINTRE EI AU DOVEDIT PE FATA , CA SANT INDIVIDUALISTI !!! DOVADA : SI-AU OFERIT SINGURI , SI IN FOLOSUL LOR , DIVIDENDELE POSIBILE IN BANI , INCLUSIV PE 2020 , IN PROPRIILE LOR BUZUNARE !!! ACUMA , CA NISTE NEVINOVATI TOTAL SI 100 % , VOR BANI NOI DE LA ALTII !!! TOT IN FOLOSUL COMPANIILOR LOR , DUPA CE LE-AU ''''' USURAT ''''''DE BANII PESIN S-AU ''''''' CASH '''''', CUM ZIC CAPITALISTII !!! ACUMA , E CUM CONSIDERA FIECARE !!! MERG ALATURI DE EI , LA BINE SI LA GREU IN VIITOR , CU NISTE OAMENI CARE NU PREA SANT DE INCREDERE , S-AU REFUZ SA LE CUMPAR ACTIUNILE , SI SA CUMPAR PE PIATA PRINCIPALA !!! FIECARE CUM CONSIDERA !!!

      SI AM MAI UITAT UN LUCRU , OAMENI BUNI : INCHISESEM NET-ul , PENTRU ALTE TREBURI , DAR MI-AM AMINTIT UN LUCRU ESENTIAL : EI , TOTI , S-AU CAM TOTI , MAI VOR UN LUCRU : PROGRAME ANUALE , DE TIP ''''''' STOCK PLAN '''''' !!! RASCUMPARARI DE ACTIUNI ALE FIRMELOR LOR , CU BANI GREI , PE CARE SA S-I LE ATRIBUIE TOT LOR , CONDUCERILOR FIRMEI , SI ANGAJATILOR-CHEIE , CICA '''''' PENTRU RECOMPENSARE '''''' !!! CE RECOMPENSARE , NENE ??? ASTA INSEAMNA DE FAPT , JEFUIREA PROPRIILOR FIRME , IN FOLOSUL LOR PERSONAL !!!!!!!!!!!!!! ASA CA I-ASI INTREBA : LA CE-ATI MAI LISTAT , NENE , COMPANIILE ASTEA ??? PE CINE VRETI SA PACALITI ??? CE SANT COMPANIILE ASTEA , DE FAPT ??? VACI DE MULS ??? SI PENTRU CINE ????????????????????????? NU VA MAI AJUNG SALARIILE GRASE , PE CARE LE AVETI LA SECRET , MULTI DIN VOI , PRIMELE SI DEPASIRILE ??? CE E ASTA DE FAPT ??? ALBA-NEAGRA ?????????????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb