LIFEBOX: Românii vor cheltui în medie 250 lei pentru un meniu cu preparate sănătoase de Sărbători

Miscellanea / 15 decembrie 2020

Românii vor cheltui în medie 250 lei pentru un meniu cu preparate sănătoase de Sărbători

Potrivit LifeBox, suma medie cheltuită pentru un meniu cu preparate culinare sănătoase de Sărbători va fi de circa 250 lei, în cele trei zone în care este prezentă compania: Bucureşti & Ilfov, Cluj-Napoca & Floreşti şi Oradea. Totodată, LifeBox estimează anul acesta o dublare a cererilor pentru astfel de meniuri, comparativ cu perioada Sărbătorilor din 2019, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Pentru al doilea an consecutiv, compania LifeBox lansează meniul pentru Sărbătorile de Iarnă care cuprinde preparate tradiţionale pregătite într-o manieră mai sănătoasă, printre care se numără: salată cu pulpă de raţă (reţetă cu gust asemănător salatei de boeuf), piftie de curcan, sarmale cu ciuperci, sarmale cu carne de porc gătită în sos de roşii, ciolan gătit sous vide, friptură de curcan, friptură de porc în sos de prune, somon în crustă de verdeţuri, cârnaţi de mangaliţă şi semi-afumaţi, dar şi trei tipuri de cozonac. Printre noutăţile introduse anul acesta în meniu se numără: salata vegană a la russe cu avocado, platoul cu bunătăţi de la producători locali, dar şi batonetele de păstârnac şi morcovi la cuptor.

Clienţii LifeBox au posibilitatea să îşi compună propriul meniu de Sărbători alegând din cele 16 preparate pregătite cu carne sau vegetariene, în funcţie de stilul lor alimentar, în diferite gramaje şi număr de porţii dorite. Preţurile preparatelor pornesc de la 19 lei şi pot ajunge până la 119 lei, în funcţie de produs.

Reprezentanţii companiei estimează că cele mai solicitate produse anul acesta de către clienţii LifeBox vor fi sarmalele, salata cu pulpă de raţă asemănătoare celei "de boeuf", piftia, ciolanul şi cozonacii.

"Pentru al doilea an la rând, LifeBox îşi propune să aducă pe masa românilor preparate tradiţionale mai sănătoase, dar la fel de gustoase. Anul trecut, când am lansat pentru prima oară un astfel de meniu dedicat Sărbătorilor de Iarnă, am primit un feedback foarte bun de la clienţii noştri, care au fost foarte încântaţi de reinterpretarea reţetelor tradiţionale într-o manieră mult mai sănătoasă. De aceea, ne aşteptăm ca cererile să crească în acest an cu 100% pentru un astfel de meniu pe care clienţii şi-l pot alcătui după bunul plac, în funcţie de preferinţe, de stilul alimentar sau de cantitatea dorită", au declarat cofondatorii LifeBox.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb