LIVIU DRAGNEA: "Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla"

Ziarul BURSA #Politică / 1 august 2016

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi-a exprimat duminică seara sprijinul pentru copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că parteneriatul PSD-ALDE va rămâne valabil.

''Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla, avem o relaţie veche bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple ca noi doi să nu avem această relaţie sau inclusiv cu domnul Daniel Constantin sau ca PSD şi ALDE să nu aibă această relaţie'', a afirmat Dragnea la Antena 3.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că a început să se gândească "serios" în ultima perioadă "dacă nu cumva este vreun plan" de îndepărtare a sa şi a altor lideri din politică, în condiţiile în care el, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu sunt trimişi în judecată.

"Trebuie să recunosc că, în ultima perioadă am început să mă gândesc serios dacă nu cumva este vreun plan. Pentru că, din păcate, în România zilelor noastre nu prea mai poţi să crezi în coincidenţe. Încă nu sunt foarte sigur, dar este posibil ca undeva, cineva, cândva, să fi gândit un plan de genul ăsta, pentru că prea seamănă multe... Ponta e trimis în judecată, Tăriceanu e trimis în judecată, eu sunt trimis în judecată. O să vedem ce se întâmplă în perioada următoare (...). Dacă cumva, în perioada următoare, o să fim din ce în ce mai convinşi sau o să apară şi alte lucruri, atunci sigur o să adoptăm şi noi alt mod de a face politică", a precizat Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Doamne , si cate se mai pot intampla ...

    ti-ai batut si iti bati joc de tara si de taranii ei! Locul tau nu este in politica, ci mai degraba si cel putin la Canal! [...]

    1. la alegerile locale electoratul a decis. este de acord cu modul nostru de a guverna tara.votul primit ne obliga sa preluam controlul justitiei si sa desfintam DNA pina si expresedintele Basescu este de acord ca este ceva in neregula cu actualul sistem judiciar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb