LIVIU DRAGNEA:  "Consultările pentru desemnarea premierului, probabil la începutul săptămânii viitoare"

Ziarul BURSA #Politică / 14 decembrie 2012

"Mi se pare neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea ce părere are el sau ce părere are partidul lui", consideră Liviu Dragnea.

"Mi se pare neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea ce părere are el sau ce părere are partidul lui", consideră Liviu Dragnea.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri, că, în opinia sa, consultările de la Cotroceni pentru desemnarea premierului nu vor avea loc la sfârşitul săptămânii în curs, pentru că preşedintele Traian Băsescu este la Bruxelles, el apreciind că acestea vor avea loc luni sau marţi.

"Nu am semnale, dar cred că nu pot fi făcute la sfârşitul săptămânii acesteia. Am înţeles că domnul preşedinte e plecat la Bruxelles azi şi mâine. Probabil că vor avea loc la începutul săptămânii viitoare, luni sau marţi", a spus Dragnea, răs­punzând unei întrebări despre momentul în care vor avea loc consultările de la Palatul Cotroceni privind desemnarea premierului.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat politicienii care au câştigat mandate la alegerile parlamentare din 9 decembrie să renunţe la "orice fel de presiune publică privind începerea consultărilor pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru"

Dragnea: Negocierile cu UDMR nu s-au întrerupt

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri, că negocierile dintre USL şi UDMR nu s-au întrerupt, el arătând că următoarea întrevedere va avea loc la începutul săptă­mânii viitoare."Păi nu s-au întrerupt. La un moment dat am hotărât să închidem discuţiile, nu puteam să stăm toată noaptea", a spus Dragnea, infirmând, astfel zvonurile privind o eventuală sistare a negocierilor USL-UDMR.

El a precizat că următoarea întâlnire cu UDMR va avea loc la începutul săptămânii viitoare şi a arătat că este neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea înainte de finalizarea discuţiilor despre intrarea UDMR la gu­vernare.

Întrebat dacă ar trebui ca UDMR să intre la guvernare, Dragnea a precizat: "Eu nu vreau să fac astfel de comentarii, pentru că mi se pare incorect şi neeficient. După ce vom avea următoarea întâlnire vor fi declaraţii publice în care o să afle toată lumea ce s-a hotărât". "Mi se pare neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea ce părere are el sau ce părere are partidul lui. Nu sunt discuţii uşoare, nu este un subiect uşor, încercăm să-l gestionăm cu maximă responsabilitate şi să ne gândim la respectul faţă de cei care ne-au votat", a adăugat Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb