Liviu Dragnea s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al închisorii

C.B.
Miscellanea / 28 februarie 2020

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea s-a accidentat la o mână în timp ce lucra, vineri, în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, a anunţat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

"Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât, în sensul în care dânsul repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi, din păcate, a sărit flexul cu care tăia la uşa respectivă, a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă din câte am înţeles, a fost nevoie de intervenţie urgentă chirurgicală, a fost cusut, i s-a făcut antitetanos, i s-a făcut antibiotic, nu ştiu să vă spun detalii în plus. Deocamdată, pare că ar fi stabilă. Intervenţia a fost făcută, din câte am înţeles, în spitalul penitenciarului. Este catalogat accident de muncă", a declarat Flavia Teodosiu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Liviu Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o condamnare de trei ani şi jumătate închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Dumnezeu l-a atentionat: am sa te las far-de-aia cu care-ai furat !!!!

    1. "Vătaful" de județ TR și de țară, îl plagiază pe Nastase Bombonel (zgâriatu' cu pistolul). . DraKnea, cu ce a avut... un disc de polizor. A visat că va fi dus ~ pt. tratament ~ în... Costa Bica lângă.. Alina Rica Marea Curte de Justiție l-a refuzat de patru ori (cu exmatricularea de la Rahova City). Dragnea vrea în carantină într-o țară... mai afară... sechestrat pe viață... nu în Brazilia căci asta îl trimite înapoi.!!!

      DE ACORD CU VOI !!! SI MIE , M-I SE RUPE INIMA ; A FACUT BUBA LA MANUTA !!! PACAT CA N-A FACUT-O LA LIMBA !!!

      Hei voi, # 1. & #1.2... fiți buni creștini, fiți miloși! . Doar eu fiind ~teleormănean!!! ~, am dreptul să-i doresc "" detașarea"" mâinii cu-care-a-furat de la copii.( și nu la singular _ el are două mâini! )...și despicarea limbii cu care-a-mințit-electoratul și bombonicile și irinucele.. Pe 10.aug. 2o18 voi nu ați venit... aveți ceva gaze de la Carmen și Dragnea de atunci.?. . Pt. DraKnea voi organizați pe un câmp, cu Bivolaru & MISA un cerc magic și implorați-L pe Sf. Ilie sau pe " Bărbosu", ca într- o noapte să trimită o tornadă uriașă și să-l ia pe Liviuț pe sus și după un zbor lung să îl lase pe o plajă din... Antarctica , că de acolo nu poate fi extrădat... pinguinilor.!

    In Crimeia, exista pe malul Marii Negre un sat ce se numeste Rasplata. O fi avand locul acela o istorie tragica, de unde i s-a tras si numele. In mod normal, deacum si la Dragnea locul ranii va ramane insemnat si va avea o istorie. Prin urmare Dragnea, avand in verede ca in momentul accidentului isi ispasea o vina la Jilava, poate sa-l boteze si el "'rasplata" Ca poate si este o rasplata pentru toate relele pe care le-a facut. Stie el care si cate.

    Am oroarea domnule Dragnea ! 

    Vai ce oameni rai sunteti!Va bucurati de necazul bietului om!Nu asa se procedeaza.Sa de Dumnezeu sa ramana fara toata averea: case,apartamente,pamanturi bani,sarac lipit pamantului.In plus sa-i dea Dumnezeu sanatate psihica si mai ales fizica sa munceasca neincetat la drumuri si poduri.Daca nu-i convine atunci la salubritate,munca in folosul comunitatii,are de ales.Si sa traiasca cu salariul minim pe economie.Sa vedem atunci ce gagica mai sta cu el!Tinerica,tinerica?

    1. pai daca aia e angajata cu el pe salariul minim o sa-l iubeasca si mai mult, si o sa se sacrifice pina cind se duce de tot, apoi incaseaza pensia de parlamentar urmas si uite asa ajunge cocoana mare ca bombonica

      pozitiv,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb