London Stock Exchange Group Romania a organizat un eveniment dedicat subiectului "diversitate şi incluziune''

Comunicate de presă / 22 ianuarie 2021

London Stock Exchange Group Romania (LSEG) a anunţat astăzi că a organizat un eveniment dedicat subiectului "diversitate şi incluziune'' în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii în România şi British Council, cu sprijinul Agenţiei "Împreună" şi al Asociaţiei "A.L.E.G", conform unui comunicat de presă remis de British Embassy Bucharest.

Scopul evenimentului "Diversitate şi incluziune: Arta de a schimba lumea' a fost de a evidenţia importanţa diversitătii şi incluziunii, cu accent pe egalitatea de gen şi pe minorităţile rrome. Evenimentul a avut invitaţi 60 elevi din 13 licee de pe teritoriul României, care au participat la un atelier educaţional non-formal, având ca scop încurajarea elevilor de a dezvolta un set concret de acţiuni pe care să le promoveze în continuare, devenind ambasadori proactivi ai acţiunilor pozitive în şcolile lor şi în viaţa de zi cu zi.

Andreea Stanescu, General Manager LSEG România: "La LSEG, inovaţia, excelenţa, parteneriatul şi integritatea sunt valorile noastre esenţiale şi aceste valori ne ghidează pe măsură ce ne dezvoltăm oamenii şi privim spre viitor. În sprijinul creşterii şi excelenţei noastre, diversitatea şi incluziunea sunt esenţiale pentru construirea unei culturi interne în care toată lumea, indiferent de sex, provenienţă şi naţionalitate, se simte binevenită. De la deschiderea birourilor Grupului în Bucureşti, am atras persoane calificate care contribuie la funcţiile operaţionale ale LSEG, dezvoltarea tehnologiei şi serviciile de date. Suntem bucuroşi să avem alături o echipă de diferite culturi şi naţionalităţi "

Excelenţa Sa, Ambasadorul Andrew Noble LVO: "Sunt foarte bucuros să văd că această iniţiativă a LSEG, susţinută de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, care promovează diversitatea şi incluziunea în România, se adresează tinerilor elevi. Ei au puterea de a aduce o schimbare fundamentală în societatea românească, astfel încât aceasta să fie una deschisă şi justă faţă de toţi membrii săi. Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a sprijinit de-a lungul timpului numeroase iniţiative şi proiecte culturale şi educaţionale care promovează incluziunea rromilor în societate, combaterea violenţei împotriva femeilor şi promovarea egalităţii de gen. Acestea, alături de alte provocări, precum promovarea drepturilor egale pentru persoanele cu dizabilităţi, se numără printre valorile pe care Marea Britanie le susţine atât în Marea Britanie şi România cât şi pe plan internaţional." 2

Nigel Bellingham, Director British Council România: "Credem cu tărie în potenţialul tinerilor de a crea o lume mai bună şi ne bucurăm să fim parte din această iniţiativă a LSEG, menită să le ofere elevilor mediul şi instrumentele pentru a promova diversitatea şi incluziunea în comunităţile lor. Acest eveniment se înscrie într-o lungă tradiţie British Council de susţinere a diversităţii, incluziunii şi egalităţii de şanse, atât prin programe dedicate, cât şi prin integrarea acestor valori în toată activitatea noastră din România şi din întreaga lume. De la artă şi cultură la educaţie, ne dorim să aducem împreună oameni cu experienţe şi profiluri diverse, deoarece credem că atunci când suntem deschişi şi învăţăm de la ceilalţi ne bucurăm de experienţe mai bogate, care creează societăţi mai deschise şi mai conectate."

Evenimentul a fost organizat virtual pe 20 ianuarie 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb