Los Angeles şi Las Vegas, în programul Christian Tour

E.O.
Companii / 19 iulie 2023

poza simbol

poza simbol

Compania anunţă preţuri promoţionale pentru circuitul din 24 septembrie

Două dintre cele mai importante oraşe din SUA - Los Angeles şi Las Vegas - fac parte din programul turistic al companiei Christian Tour.

Pentru circuitul din 24 septembrie, ce presupune o vacanţă Once in a Lifetime, cu program lejer şi vizite la diverse puncte turistice şi nu numai, turoperatorul anunţă preţuri promoţionale de 2.589 de euro/persoană (cu taxe de aeroport incluse) pentru 9 nopţi/11 zile, transport cu avion din Bucureşti, respectiv 875 euro/persoană, dus-întors, ticket only (cu taxe de aeroport incluse).

Cu escală la Munchen, primul oraş vizat în cadrul acestui circuit este Los Angeles, bogat în plaje întinse şi însorite, pe marginea cărora se întinde o faleză veşnic plină de tineri care se plimbă sau se relaxează la umbra palmierilor.

La Venice Beach poate fi inspirat aerul spiritului liber autentic american şi al stilului de viaţă specific Californiei.

Al doilea oraş din program este Las Vegas. Organizatorii vacanţei apreciază: "În mod ironic, cazinourile sunt doar o mică parte a acestui univers. Pierdem noţiunea timpului, căci acest oraş nu doarme niciodată, cazinourile, barurile şi restaurantele fiind deschise non-stop, 365 de zile pe an. Încercaţi-vă norocul în cel mai apropiat cazino, vedeţi un spectacol în Mecca showbizului sau pur şi simplu plimbaţi-vă, minunându-vă de măreţia şi opulenţa acestui loc unic în lume. Este greu să îţi imaginezi un oraş mai plin de viaţă. De la hotelurile grandioase de pe faimosul bulevard The Strip cu tematică arhitecturală care de care mai extravagantă, casinourile nelimitate de la aeroport până la barul hotelurilor, lumina dinamică a oraşului care luceşte non-stop, spectacolele şi concertele fabuloase, toate acestea fac din Las Vegas o experienţă memorabilă, atingându-şi scopul pentru care a fost creat - de a impresiona".

Se pare că turiştii nu trebuie să rateze preparatele şi cocktailurile specifice locului.

Printre locurile de vizitat se numără Parcul National Death Valley, în deşertul Mojave, fiind una din cele mai aride zone din întreaga lume. Parcul are o suprafaţă totală de 1.365.030 de hectare, fiind vizitat anual de aproximativ 900.000 de oameni. Teritoriul este locuit de mii de ani, iar astăzi nativii sunt indienii Timbisha, originari din tribul Shoshone. Înainte să fie pusă sub protecţie, această zonă era folosită pentru exploatarea boraxului, din care se produce săpun. Încă este o zonă bogată în argint, aur, borax şi talc, însă exploatarile sunt interzise.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb