LUCIAN BODE: ''Când te îmbolnăveşti în România trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică''

G.U.
Miscellanea / 12 aprilie 2021

Sursă foto: gov.ro

Sursă foto: gov.ro

Lucian Bode, ministrul afacerilor interne, a declarat luni dimineaţă că atunci când o persoană se îmbolnăveşte trebuie să aibă încredere în Dumnezeu şi în sistemul medical, informează Digi24.

Ministrul a fost întrebat dacă românii mai pot să aibă încredere în sistemul de sănătate, în contextul imaginilor cu pacienţii evacuaţi din Spitalul "Foişor" din capitală.

"Când te îmbolnăveşti în România, şi oriunde în lumea asta, trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică", a răspuns Lucian Bode, luni dimineaţă.

Spitalul Foişor, în privinţa căruia s-a luat decizia de a fi transformat în unitate pentru îngrijirea pacienţilor infectaţi cu coronavirus, a primit ordin de evacuare a pacienţilor internaţi, vineri, fără să se precizeze ora. Pacienţii de la Spitalul Foişor au fost evacuaţi pe tărgi şi în cărucioare pe timp de noapte, unii dintre ei fiind chiar operaţi recent, transmite Digi24.

Liderii coaliţiei de guvernare vor avea luni o întâlnire într-un context tensionat după ultimele declaraţii ale premierului Florin Cîţu la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Liberalii se reunesc într-o şedinţă a Biroului Executiv, la ora 10:00, înainte de şedinţa coaliţiei, în care este de aşteptat să fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare, notează sursa citată.

Surse din rândul liberalilor au declarat pentru Digi24.ro că mai mulţi lideri ai partidului intenţionează să îi ceară premierului Florin Cîţu schimbarea ministrului Sănătăţii. Aceştia reclamă "gafele" lui Vlad Voiculescu şi cer "măsuri". Public, doar vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a cerut demiterea ministrului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Corectare. In ultimul timp, in Romania, trebuie sa ai incredere DOAR in Dumnezeu, in propriul organism si in UNII medici, uneori (in aceasta ordine). NU in sistemul medical sau in cler.

    Corectie! Cand te imbolnavesti in Romania si trebuie sa ajungi intr-un spital, esti pe jumatate mort nu atat din cauza bolii de care suferi ci din cauza riscurilor exterioare la care te expui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb