LUCIAN BODE: "Oricât m-aţi ataca nu o să deveniţi mai relevanţi"

M.C.
Politică / 6 februarie 2023

"Oricât m-aţi ataca nu o să deveniţi mai relevanţi"

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, le-a transmis, luni, reprezentanţilor USR şi Forţa Dreptei, că au rămas "doar o oaste de strânsură, o mână de dezertori din Guvern sau din propriul partid" şi oricâte atacuri ar lansa la adresa sa şi a PNL, nu vor deveni "mai relevanţi", informează Agerpres.

"Mă aşteptam ca astăzi să discutăm despre lucruri serioase: despre mandatul meu în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, despre provocările de securitate la adresa României, despre Schengen, despre cum îmbunătăţim dotările şi cum stopăm deficitul de personal din minister, spre exemplu. (...) Domnul Drulă ţine morţiş să ne spună el cum e, cum stă treaba cu transparenţa, cu corectitudinea şi cu demnitatea, el singurul membru al Guvernului din ultimii 30 de ani căruia i-a crescut averea de cinci ori în timpul mandatului de ministru, iar investiţiile de 100 de ori. Şi încă ceva, domnule Drulă: mai uşor cu chipiul pe scări. În ceea ce îi priveşte pe fugarii din PNL care vorbesc despre hoţie cu atât patos, văd paiul din ochiul altora, dar nu şi bârna din ochiul lor: daţi lecţii de moralitate altora şi pozaţi în imaculaţi. Nu e frumos", a afirmat Bode, la dezbaterea moţiunii simple depusă împotriva sa la Camera Deputaţilor.

El a mai spus că cele două partide sunt "doar zgomot, ipocrizie şi minciuni în cădere liberă".

"Domnilor de la USR punct şi Forţa Dreptei, oricât m-aţi ataca sau ataca PNL şi oricâte moţiuni cu dedicaţie aţi depune, nu o să deveniţi mai relevanţi, pentru că aţi rămas doar o oaste de strânsură, o mână de dezertori din Guvern sau din propriul partid. Sunteţi doar zgomot, ipocrizie şi minciuni în cădere liberă. Pentru voi totul este o vânătoare politică, construită în jurul meu, de data aceasta. Voi aveţi adevărul vostru pe care îl prezentaţi şi nimeni nu are dreptul să-l conteste. Daţi verdicte, uitând că doar justiţia o poate face. Am încredere în justiţie şi nimeni nu poate fi mai presus de lege în această ţară", a adăugat Lucian Bode.

Ministrul s-a referit şi la subiectul Schengen, acuzându-l pe liderul USR, Cătălin Drulă, că a impus mesaje anti-Schengen în punctajul de partid.

"O să mai fac o singură menţiune referitoare la Schengen, pentru că aţi avut tupeul să vorbiţi tocmai voi, cei de la USR, despre acest obiectiv de ţară al României. România a fost şi este pe deplin pregătită din punct de vedere tehnic pentru aderarea la spaţiul Schengen. Şi acesta este un adevăr care s-a reflectat în rapoartele misiunilor de evaluare, în aprecierile şi susţinerea înalţilor oficiali europeni şi mai ales în votul de încredere dat de majoritatea covârşitoare a statelor membre la Consiliul European. (...) O ţară întreagă a înţeles că Austria a nedreptăţit România şi am văzut cu toţii reacţiile românilor. Ştiţi cine nu a înţeles? Evident, USR. Ca de obicei, USR nu a înţeles nimic în afara scandalului, a sabotajului, a ponegririi raţionale a propriei ţări (...) De ce era obligatoriu ca membrii dumneavoastră să dea în mod continuu mesaje negative despre instituţiile cu rol activ în aderarea României la spaţiul Schengen? Şi aveţi nesimţirea să veniţi aici şi să ne spuneţi că iubiţi România. Cu toate aceste minciuni şi acţiuni antiromâneşti v-aţi făcut de râs aici în ţară", a mai susţinut Bode.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Se încinge taratza.

    1. Asa se intampla daca nu sunt starpiti cat sunt mici, cand ajung pe functii dau lectii.

      Are incredere in justitie pana ia prima condamnare, dupa aia se imbolnaveste, da vina pe statul paralel ori fuge in locuri mai insorite si mai salbatice ca e prea tanar sa-l piteasca pentru niste fleacuri 

    Lucian bode=plagiaor

    Ciuca =plagiator  

    Iohanis traficant de copii pe care i-a dat strainilor pt organe . Acuzatia a fost lansata de RTV in campania elecorala din 2014 . Conform aceleiasi surse iohanis si-a cumparat cele 7 case din bani oatinuti din traficul de copii.

    La ultimile alegeri am votat iohanis si pnl . Dupa alegeri iohanis si pnl s-au cuplat cu psd-ul pe care l-au denigrat pana la alegeri . Acesti ticalosi si-au baut joc de votul meu si a milioane de romani . Din acest motiv ii las pe iohanis , rares bogdan si pe toti pnl-isti in bratele psd si voi vota USR . In acelas timp astept scoaterea in afara legii a partidului extremist si pro rus AUR. Urgent!  

    1. Mass-media mai are variante in tolba, poate Iohannis a facut bani din videochat, din trafic de droguri de mare risc, din trafic de arme, din tiparirea de bancnote false, din spargerea de ATM-uri, din masini furate aduse din Germania, tine aproape de realitatile aternative si nu rata telenovelele.

      Hmmmm….. Mereu postezi cate un comentariu despre ceva, orice, si inchei cu fraza impotriva AUR. Asta de nota fie o obsesie, fie teama. Scopul AUR va fi peste USR. Este nevoie si de partied care promoveaza patriotismul si suveranitatea, nu doar lgbt, vanzarea de tara si confiscarea proprietatii (culmea, fiii securistilor batrani care au facut averi din tranzactionarea Romaniei ne cer sa renuntam la proprietati si sa traim in turme). Un mesaj patriotic, articulat, moderate, intelligent este f potrivit.

      Putea sa-i faca si la pacanele daca banii erau impozitati. Curios, n-am vazut nici o informatie despre impozitele platite pentru meditatii. Daca a fost activitate nelegala, de ce nu s-au confiscat bunurile obtinute ilegal? Ca sa i se arate pisica atunci cand e nevoie?

    un hot ce merita scuipa pe unde e intalnit, la fel ca si sustinatorul lui, johanis

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb