LUDOVIC ORBAN:  De când sunt preşedinte, PNL are peste 15 000 de noi membri

F.B.
Politică / 11 noiembrie 2018

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ieri la Slatina că s-au înscris în partid peste 15.000 de noi membri de când este el lider al liberalilor.

Orban a susţinut că noii membri sunt "oameni serioşi", "care stau pe propriile picioare", iar PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de înnoire. Liderul liberalilor a admis că "o mică parte" dintre membri PNL au părăsit partidul în ultimii ani, mai arată News.ro.

"Când îi văd pe ăştia mai cu caş la gură că fac ei campanie - oameni noi, eu vă spun că PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de înnoire. Numai la Olt, v-a spus domnul Voiculescu, au venit 500 de membri. De când sunt preşedinte al partidului, în PNL s-au înscris peste 15.000 de membri noi. Şi aici e vorba de oameni serioşi, de la fermieri, oameni de afaceri, profesori, medici, avocaţi, arhitecţi, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care au o gândire sănătoasă şi oameni care vor progresul societăţii", a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PNL a participat ieri, la Slatina, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Olt, la care au fost prezenţi membri ai conducerii filialei judeţene de partid, consilieri locali şi judeţeni, preşedinţi de organizaţii locale, deputatul de Olt Gigel Ştirbu, precum şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Individul a ramas ancorat in trecut...tot 15000 la numar, probabil aceeasi "specialisti" de pe vremea Conventiei Democrate, doar ca azi au "legitimatie de serviciu SRI":-)

    Orbán nu încetează sa fie penibil!Cu Mandolina-Alcoolistul, Maimutza Tzurcan, Gorghiu Semidocta, sa vezi ce de voturi iau!Nu P.S.D. este puternic, ci opoziția de ras și voie buna!!!!!!!

    Ludovice, pnl mai are inca 15,000 de someri politici. sunteti praf

    Cine ar fi ''cei cu cas la gura''? Ce-mi spune un nr. de 15000? Fie el si 100000 tot partid mafiot ramineti ca si psd cu care faceti blaturi peste blaturi. Votantii conteaza badie, dar nu-i aveti asa cum va imbata cu apa rece sondajele ''fratilor'' psd. Prin limbajul pe care-l practici fata de dl. Ciolos ai pierdut 1500000 de voturi. Te asigur. CATARAMA PRESEDINTE PNL-aceasta e solutia-partiala doar- sa mai treceti pragul electoral.Cu ce te deosebesti de Dragnea cind vrei sa-l arunci afara pe dl. Catarama? Cu nimic, ca doar ''frati de cruce sinteti". Partidul d-lui Ciolos si Realitatea la orizont va trimit linga PNTCD!!!. Cam atit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb