Luminiţa Odobescu: "Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere"

F.D.
Politică / 18 martie

Luminiţa Odobescu: "Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere"

Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost "nici corecte, nici democratice, nici libere", a declarat, luni, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, înainte de participarea la Consiliul şefilor diplomaţiilor din UE, care are loc la Bruxelles, relatează Agerpres.

"Nu e nevoie să comentez rezultatele alegerilor prezidenţiale din Rusia. Ştim cu toţii că aceste alegeri nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere. România condamnă organizarea alegerilor prezidenţiale din Rusia în teritoriile anexate ilegal din Ucraina, dar şi din regiuni din Republica Moldova - Transnistria sau din Georgia - Osetia de Sud sau Abhazia, acestea fiind făcute cu încălcarea dreptului internaţional", a afirmat Odobescu.

Ea a condamnat, de asemenea, recentele atacuri ruse asupra Ucrainei şi a vorbit despre necesitatea susţinerii ţării vecine.

"Ce este foarte important şi urgent este susţinerea militară a UE şi salut adoptarea fondului de sprijin pentru Ucraina. Este un important pas înainte în ceea ce priveşte acordarea Ucrainei muniţiei şi echipamentelor militare foarte necesare", a transmis ministrul român.

Ea a adăugat că România susţine adoptarea unui nou pachet de sancţiuni, al paisprezecelea, împotriva Rusiei.

"Este foarte important, pentru a limita capacitatea Rusiei de a ataca Ucraina. România susţine şi adoptarea de noi sancţiuni împotriva Rusiei în domeniul drepturilor omului", a completat Luminiţa Odobescu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Au fost doar Demo....:

    A demo is what you give to show how something works. You might give a demo of your fancy new espresso machine to your weekend guests, so they'll kn ow how to use it. Demo is short for demonstrateo rdemonstration. 

    s c c r e t 

    Imi aduc aminte toate acuzatiile din 2020 despre posibile infiltrari ale unor hackeri rusi in unele districte din SUA unde existau masini electronice de vot . Evident ca nimeni nu putea nici dovedi nici nega acuzatiile acelea ,dar cu siguranta nu puteau sa fi influentat alegerile pt presedinte . S a facut caz ,acuze catre Rusia ,propuneri de sanctiuni etc ...nici nu stim cum s a incheiat discutia . Dar iata ca la alegerile organizate in Rusia in 2024 e un mare atac cibernetic asupra sectiilor de vot ,asupra site ului autoritatii electorale ,la partide etc . Doamna Odobescu , a fost tacere in toata zona care respecta regulile si legile ( chiar daca nu sunt precizate si nu stim care sunt !)

    1. Important e ca doamna Odobescu declara ce stie ca trebuie la acest moment ca sa primeasca premiul mult ravnit al locului pe listele europarlamentare , sa devina un mare nume in (irelevantele si coruptele ) relatii internationale . A avut in fata exemplul glorioas al domnului Bogdan Aurescu care acum tine partea pretinzand ca judeca dreptatea .

    ...

    ptiu.....au aparut trompetele care recita biletelul primit!....;)))

    Serios,

    dar intr-o "dictatura" ruseasca oare poate si altfel,

    sau nu este dictatura si atunci ,putem sa povestim despre alegeri 

    mare om,mare caracter,mare cuvantator!

    cu ea recuperam si tezaurul,doar ca il prapadim luna care vine pe salariile si pensiile oamenilor ce duc Ro pe cele mai inalte culmi(ale ghinionului si lucrului bine facut ) 

    O sa ne arate Ucraina ce inseamna aleheri libere si corecte, peste 2 saptamani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb