Maestrul Tudor Gheorghe prezintă "Adio, doamnă!" la Sala Palatului

Elena Deacu
Comunicate de presă / 16 iulie 2015

Maestrul Tudor Gheorghe prezintă "Adio, doamnă!" la Sala Palatului

Tudor Gheorghe va putea fi aplaudat la scenă deschisă în spectacolul - eveniment intitulat "Adio, doamnă!", prezentat pe 3 noiembrie, în premieră la Sala Palatului începând cu ora 19:00.

Veşnic îndrăgostit de vers, de frumuseţea şi originalitatea muzicii româneşti de odinioară, maestrul Tudor Gheorghe nu conteneşte să îşi surprindă audienţa cu experienţe muzicale unice, spectacole inedite pline de farmec şi rafinament.

Continuând tradiţia şi în această toamnă, menestrelul sufletelor noastre revine în lumina reflectoarelor cu un nou eveniment cultural de marcă, menit să readucă în peisajul actual un tablou muzical veritabil, privit retrospectiv spre muzica Bucureştilor din perioada interbelică.

Inspirat de operele şi povestirile marilor personalităţi din literatura română, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, şi de compoziţiile muzicale ale celor mai apreciaţi interpreţi care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.

Sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va dărui admiratorilor săi un repertoriu variat, o selecţie de cântece deosebite, poveşti frumoase şi şlagăre din vremea boemă a Bucureştiului de odinioară, refrene nemuritoare, fredonate şi astăzi.

Muzica de calitate, umorul fin şi versurile de o gingăşie lirică aparte vor reliefa frumuseţea a două lumi caracterizate foarte bine: imaginea minunată a domnilor eleganţi, însoţiţi de doamne frumoase, atrăgătoare, îmbrăcate în rochii lungi cu pălării şi mănuşi din borderie fină, ce se plimbau cu trăsura prin centrul "Micului Paris" şi îşi petreceau serile în cele mai luxoase localuri ascultând muzică aşa-numiţilor "boieri ai cântecului adevărat", în timp ce muncitorii, oamenii decenţi se întâlneau în cârciumă de la marginea străzii pentru a asculta melodiile de suflet interpretate de Zavaidoc.

"Adio, doamnă!", un nou eveniment marca Tudor Gheorghe, definit că un balsam pentru sufletul românilor, o readucere aminte despre frumuseţea şi momentele de aur ale României din anii '20 - '30 în care eleganţa, politeţea şi respectul faţă de semeni se evidenţiau puternic.

Biletele pentru spectacolul "Adio, Doamna!" au fost puse în vânzare la preţuri variabile în funcţie de poziţia locului în sală şi sunt disponibile la casă de bilete a Sălii Palatului, sau online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb