"Maguay" propune soluţii pentru domeniul afacerilor

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 aprilie 2004

Firma "Maguay" a reuşit, în primul trimestru al acestui an, să obţină o creştere de 100% a veniturilor obţinute din vînzarea de echipamente pentru tehnologia informaţiei şi a serviciilor oferite. Cifra de afaceri realizată anul trecut a fost de 135 miliarde lei. Domnul Corvin Pughin, director "Maguay", explică acest succes "datorită creşterii cerinţelor pentru segmentul produselor de calitate (în special pentru servere şi calculatoare rapide şi puternice), a noutăţilor oferite şi a profesionalismului şi seriozităţii prestărilor de servicii. Sîntem singura firmă din ţară care are specialiştii şcolarizaţi la corporaţia < Intel > pentru aces-te procesoare Intel Itanium 2".

La ediţia din acest an a CERF, "Maguay" a prezentat în premieră absolută pe piaţa ro-mâ-nească servere echipate cu pro-cesoare pe 64 biti, Intel Itanium 2. Serverul Maguay Tiger 4 suportă patru procesore Itanium 2 la o frecvenţă de 1,5 GHz cu 6MB cache de nivel 3, şi pînă la 32 GB de memorie ECC registered. "Acest server este capabil să asigure performanţa şi stabilitatea claselor de aplicaţii entreprise şi de calcul de înaltă performanţă", a menţionat Corvin Pughin.

Gama soluţiilor profesionale propuse de "Maguay" a fost completată de soluţiile NVIDIA Quadro, certificate pentru aplicaţii profesionale precum AutoCAD, Maya, 3DS Max, CATIA.

"Pentru a ţine pasul cu un segment de piaţă cu evoluţie rapidă în România, oferim în premieră o gama de soluţii portabile, reprezentată de conexiuni wireless Artem, care ne permit realizarea unor soluţii ce necesită un grad ridicat de fiabilitate şi securitate pe care le propunem mediilor de bussines, care, se ştie, au cerinţe deosebite în ceea ce priveşte scalabilitatea, securitatea etc.", a adăugat directorul firmei "Maguay".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb