MÂINE CSAT discută riscurile, ameninţările şi vulnerabilităţile la adresa securităţii naţionale, prin videoconferinţă

A.P.
Politică / 5 octombrie 2020

KLAUS IOHANNIS

KLAUS IOHANNIS

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, marţi, în sistem videoconferinţă, sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi fiind incluse subiecte referitoare la analiza strategică a Apărării; Carta Albă a Apărării; planul de implementare a Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 - 2024; riscurile, ameninţările şi vulnerabilităţile la adresa securităţii naţionale prognozate pentru anul viitor, a informat Administraţia Prezidenţială, citată de Agerpres.

În cadrul şedinţei, care va avea loc la ora 13,00, vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, a precizat sursa citată.

Premierul Ludovic Orban, care este vicepreşedinte al CSAT, a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat într-un platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv.

Pe 25 septembrie, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a decis să convoace CSAT pe 6 octombrie, pentru a analiza problematici care privesc apărarea ţării şi securitatea naţională.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pot sa-l tina si prin scrisori trimise prin Posta, efectele si rezultatele vor fi aceleasi: nule, pt ca tot Colonie de mana a 14-a vom fi, penetrata de mai toate serviciile straine, "partenere" sau nunu, cu o armata deznationalizata si "desculta", ce foloseste pe post de arme, pocnitori din anii '70-80 ale asa-zisilor parteneri strategici, si alea cumparate la mana a 7-a, la preturi de platina!

    1. In timp ce TRUM s-a vindecat ca prin minune de coronavirus,IOHANNIS este tot mai MOLBNAV de PUTERE.! Ca un DICTATOR ce este,PLAVANUL de la COTROCENI,dupa ce a CERTIFICAT cu declaratia lui FRAUDAREA ALEGERILOR,in pofida EVIDENTEI ,in loc sa se ocupe de SOARTA ROMANILOR,care sunt IMBOLNAVITI la comanda in vederea CASTIGARII de catre "PARTIDUL LUI" si a ALEGERILOR PARLAMENTARE,din lipsa de OCUPATIE,a CONVOCAT un CSAT unde se v-a DEZBATE STAREA ARMATEI ROMANE,care este DEZASTRUOASA iar MILITARII ROMANI sunt UMILITI ca si PENSIONARII MILITARI cu niste SALARII de LUCRATORI la SALUBRITATE(oricum cei de la sALUBRITATE au SALARII mai mari).Dupa sedinta CSAT,PRESA CUMPARATA pe BANI GREI de GUVERN,v-a fi CHEMATA la COTROCENI,FETITELE si BAIETEI care isi zic ZIARISTI,vor fi ALINIATI ca MILITARII la INSTRUCTIE,nu vor putea pune INTREBARI pe BUNE(nici ziarici nu se pricep),iar PLAVANUL,le v-a spune ROMANILOR ca Pe-Se-De,trebuie sa DISPARA,intrucat ARMATA ROMANA,este NEPREGATITA din cauza lui CIOLACU si a BARONILOR PSD.In acelasi TIMP, NELU TATARU,a iesit impreuna cu AYATOLAHUL ARAFAT au ANUNTAT ca ROMANII sunt niste IDIOTI care nu respecta ABERATIILE cerute de ei si din acest MOTIV ROMANIA se v-a INCHIDE.Pai bine mai nea NELULE,dupa ce ca TARA nu PRODUCE mai nimic,Romanii cu ce vor TRAI,.? A,se v-a IMPRUMUTA CATU,pana ce ROMANIA,v-a trebui sa vanda niste REGIUNI STRAINILOR la fel ca si GRECIA dupa ce intrase in COLAPS,si cele mai BOGATE REGIUNI ca de exemplu TRANSILVANIA,se v-a desprinde de ROMANIA.Daca pentru TRUMP s-a gasit LEACUL de s-a vindecat de CORONAVIRUS,pentru MINTEA lui iOHANNIS cine v-a descoperi vreun LEAC.? Aloo,CERCETATORI ROMANI se AUDE. pana atunci,ce ziceti de o CAMASA de FORTA.!

    ori video conferinta ori strigate pe geam este la fel:totul va fi public inainte de final!

    este cea mai proasta solutie "gandita" de cotroceni! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb