Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital

J.P.
Internaţional / 8 mai 2021

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital

Circa 20 de state membre ale UE resping propunerea Parlamentului European (PE) ca ele să suporte costurile testelor PCR pentru COVID-19 efectuate de posesorii viitorului ''certificat verde digital'' pe care blocul comunitar doreşte să-l creeze pentru a facilita călătoriile fără restricţii între ţările UE în timp de pandemie, relatează sâmbătă agenţia spaniolă EFE, menţionând că Spania este una dintre ţările care nu agreează propunerea PE, informează Agerpres.

Conform unor surse citate de această agenţie, respectivele ţări afirmă că nu dispun de capacitatea tehnică, logistică şi economică pentru a-şi asuma plata testelor PCR. Ele văd posibil acest lucru mai târziu, când vaccinarea va fi avansat substanţial şi numărul testelor PCR va fi mult mai redus, dar nu acum.

Implementarea ''certificatului verde digital'', dorită de Comisia Europeană pentru luna iunie, astfel încât să fie înlesnite călătoriile în sezonul estival, a fost unul dintre subiectele discutate de liderii statelor UE la summitul european informal pe teme sociale desfăşurat vineri şi sâmbătă la Porto.

Posesorii documentului (în format fizic sau digital) propus vor putea să dovedească cu acesta că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, că au fost testaţi negativ în urma unei probe PCR recente sau că sunt imunizaţi în urma unei infectări de care s-au vindecat, evitând astfel restricţiile (carantină, testare) în ţara de destinaţie.

Dar încă nu s-au finalizat discuţiile asupra costurilor, datelor, chestiunilor privind respectarea dreptului la viaţă privată, precum şi asupra aspectelor tehnice şi medicale, printre altele. Există de asemenea opinii conform cărora redeschiderea turismului intracomunitar este prematură în condiţiile unei rate încă reduse a vaccinării populaţiei europene.

O altă chestiune de lămurit este dacă testele de anticorpi pot fi considerate o dovadă adecvată că o persoană care s-a recuperat după COVID-19 este imună în faţa unei noi infecţii.

Statele din sud cu sectoare turistice puternice, precum Spania sau Italia, doresc lansarea acestui document cât mai repede posibil. Dar ele se lovesc de statele mai reticente din nord şi de procedurile decizionale greoaie ale UE. De asemenea, unele ţări sunt preocupate de riscul discriminării persoanelor nevaccinate faţă de cele vaccinate.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Testarea PCR este acum o discriminare. Se stie ca vaccinarea nu opreste infectarea asimptomatica. Iata studiu clinic in cazul AstraZeneca facut in UK. Pfizer nu a facut niciun studiu, doar un comunicat de presa mincinos (prin omisiune) dat de Ministerul Sanatatii din Israel (nu ne mai pierdem acum timpul sa aratam de ce este mincinos, .... este de-a dreptul penal) ... dar macar britanicii au fost corecti, onesti.

     

    "Across the 4 trials (N=11,636), 5807 participants received 2 doses of the AstraZeneca vaccine and 5829 participants received placebo. 

    Among participants who received 2 doses of active vaccine 

    The phase 2/3 trial conducted in the United Kingdom was designed to assess the possibility of asymptomatic spread of SARS-CoV-2 through vaccinated individuals. Each participant self-administered nose or throat swabs every week. Asymptomatic infections were detected among 29 participants (0.9%) in the vaccine group and 40 participants (1.2%) in the control group, indicating an efficacy of 27.3% (95% CI, -17.2% to 54.9%) against asymptomatic SARS-CoV-2." 

     

    Deci, vaccinurile Covid nu previn infectarea asimptomatica. Dar vaccinatii nu mai sunt testati PCR. Asta inseamna ca doar nevaccinatii mai sunt testati PCR. Ceea ce va permite miscarea virusului intr-o veselie continua prin infectiile asimptomatice ale vaccinatilor.

    Daca infectarea asimptomatica nu este importanta, atunci de ce testam PCR pe nevaccinati? Se stie din nou ca testele rapide antigen sunt perfect echivalente (99.9%) cu golden RT-PCR in cazul SIMPTOMATICILOR. Daca doar simptomaticii sunt importanti, atunci testarea nevaccinatilor trebuie facuta DOAR cu teste rapide. 

    1. Acum un an a incercat un bandit sa bage pe piata termenul presimptomatic dar nu a reusit. Probabil ca urmeaza sa apara un 'studiu' ca sa bage iar abureala asta. Acum este mai potrivit, sunt mai multi dresati care inghit orice.

    Pfizer recunoaște într-un document intern că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase.

    Vaccinul este o armă biologică. Mai exact, proteina spike este arma bioactivă, concepută pentru a se propaga de la o persoană la alta, fiind transmisibilă de la vaccinați pentru a-i infecta pe nevaccinați. 

     

    Să nu uităm că Bill Gates a vrut multă vreme să folosească țânțarii pentru a transporta substanțele din vaccinuri pentru ca oamenii să poată fi „înțepați” împotriva voinței lor (și complet fără consimțământ informat). Acum, se dovedește că nu mai este nevoie de țânțari. Există oameni de înalt nivel și ascultare gata să joace același rol, afirmă autorul citat care oferă și câteva extrase dintr-un document intern care afirmă că aparține companiei Pfizer. 

    „Persoanele cărora li se injectează vaccinul cu ARN mesager își văd corpurile transformate în fabrici de arme biologice, producând particule de proteine spike pe care le răspândesc pe gură, prin piele (și prin spermă, de altfel), infectând pe toată lumea din jurul lor.”, susține publicația franceză. 

     

    Documentele gigantului farmaceutic recunosc deschis faptul că persoanele care au fost recent înțepate pentru virusul chinezesc le pot transmite celorlalți tot ce se află în seringă, inclusiv prin contact cu pielea. 

     

    „O expunere profesionistă se produce atunci când o persoană are parte de un contact direct neprevăzut cu un subiect al testării vaccinului, ceea ce poate sau nu să determine apariția unei reacții adverse”, atenționează documentul Pfizer. 

    „Aceste persoane pot fi furnizori de servicii medicale, membri ai familiei și alte persoane din jurul participantului la testare” . 

    Cu alte cuvinte, ceva din conținutul injecțiilor face ca injectații să devină „super-răspânditori” (ai virusului). Pfizer nu arată ce este acel „ceva”, însă avertizează că de vină sunt persoanele recent injectate. 

     

    Pfizer recunoaște, în plus, că bărbații vaccinați le pot transmite compuși virali femeilor în momentul concepției, ceea ce înseamnă că femeile și copiii lor nenăscuți ar putea fi infectați cu otrăvuri prin contact exterior. 

    O femeie însărcinată și nevaccinată poate la fel de bine să ia compușii virali de la medicul ei sau de la un alt membru al familiei, care a fost vaccinat. Molipsirea se poate produce „prin inhalare sau prin contact cu pielea (cutanat)”, potrivit Pfizer.  

    Proteina spike este biologic activă și cauzează cheaguri de sânge, provocând accidente vasculare cerebrale, crize la inimă, embolie pulmonară și infertilitate. Propriile documente ale companiei Pfizer relevă că acest fenomen este bine cunoscut de producătorii de vaccinuri. 

    Ceea ce devine acum evident este că vaccinurile de azi au fost intenționat concepute să funcționeze ca vaccinuri auto-replicative, pentru a propaga armele biologice cu proteine spike la cei ce refuză să fie vaccinați. 

    După cum scria the Bulletin of the Atomic Scientists anul trecut, „oamenii de știință lucrează la vaccinuri care se propagă la fel ca o boală. Ce ar putea să meargă prost?”. 

    Asta explică toate efectele ciudate ale coagulării sângelui resimțite în prezent de persoanele nevaccinate care se găsesc în apropierea unor persoane vaccinate. Vom vorbi mai mult pe acest subiect în zilele următoare. 

     

    Globaliștii au lansat vaccinul auto-replicativ al „soluției finale” cu intenția de a pune capăt umanității o dată pentru totdeauna 

    În actualizarea situației de azi, am scos la iveală modul în care globaliștii s-au lansat într-un efort de exterminare genocidară la scară mondială pentru a anihila omenirea, a pune capăt tuturor națiunilor și a ucide literalmente miliarde de persoane. Vaccinul Covid este elementul-cheie al acestui plan genocidar împotriva umanității, iar asta explică de ce ei desfășoară eforturi atât de disperate pentru a-i reduce la tăcere pe scepticii vaccinului, a cenzura medicii și oamenii de știință și a constrânge cât mai mulți oameni cu putință să-și injecteze vaccinul.  

     

    Din cauza naturii transmisibile a proteinei spike și a deturnării sintezei proteinelor din organism prin vaccinurile cu ARN mesager, globaliștii nu au, probabil, nevoie să se vaccineze decât aproximativ 50% din orice populație dată și și-au atins deja acest obiectiv în majoritatea țărilor.  

    Nu au nici măcar nevoie ca cealaltă jumătate a populației să-și dea consimțământul, deoarece aceste persoane vor fi „vaccinate” prin însăși transmiterea proteinei spike. Ceea ce înseamnă că aproape toată lumea va fi infectată prin proteina spike, ceea ce face pe aproape toată lumea vulnerabilă la posibilitatea unei reacții hiperinflamatorii atunci când este expusă la tulpini de coronavirus de tip sălbatic, care vor fi eliberate mai târziu în cursul acestui an.  

    Este un sistem binar de armă, înțelegeți? 

    De unde extrema importanță a modulării imunitare, a ținerii unui regim anti-inflamatoriu, a evitării substanțelor alergene în alimentație și medicină etc. 

    Filmarea următoare a doctorului Sherri Tenpenny și a altora explică unele concepte foarte importante despre modul în care această proteină este transmisă de către cei vaccinați. 

    Dr Tenpenny are grijă să noteze că nu e vorba de „excretarea de particule virale, ci mai degrabă de transmiterea de particule de proteine spike bazate pe adenovirusul utilizat în producerea vaccinului: 

     

    Vaccinul este pandemia 

     

    Proteina spike este arma biologică. Și orice persoană care primește încărcătura de ARN mesager își vede propriul corp transformat într-o uzină de arme biologice, care e exploatată pentru a infecta alte persoane. 

    Dacă cineva trebuie să poarte mască în acest moment, e vorba despre cei care au fost vaccinați. Ei sunt „super-răspânditori” și bombe biologice ambulante.

     

    1. Imi pare rau, comentariul de mai sus este luat de pe un site cu informatii anecdotice care chiar daca ar putea fi sporadic adevarate, nu sunt demonstrate stiintific.

      Desigur, sunt informatii anecdotice atunci cand, fie vrei sa experimentezi pe propria piele statutul de cobai si atunci chiar le-ai demonstrat stiintific, fie esti propagandist sau idiot util al Sistemului!

      Alta dovada de seriozitate a informatiilor, alta decat sa bati campii despre cel care te pune la punct, ai? Ti-ai dat arama pe fata. Esti un neserios.

      Se pare ca la tine, prostia se gaseste in stare pura, nealterata! Probabil ca de aceea, nici nu ai inteles mesajul meu! Sau poate ca, ora la care ai trimis comentariul era prea tarzie pt neuronii tai!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb