Mamaia plină de viaţă, sfârşit de săptămână cu peste 25.000 de turişti în staţiune

T.B.
Miscellanea / 25 iulie 2023

Mamaia plină de viaţă, sfârşit de săptămână cu peste 25.000 de turişti în staţiune

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus la Mamaia cel mai mare număr de turişti din ultima perioadă. Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în staţiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private şi locuinţe de vacanţă, au fost ocupate aproape în totalitate. Pe lângă vremea bună, staţiunea de la malul Mării Negre a fost animată şi de o seară de concerte. Mai multe mii de constănţeni s-au alăturat turiştilor şi au ales să se bucure de atmosferă şi de răcoarea serii, cu o plimbare pe faleza din Mamaia.

Acest sfârşit de săptămână plin de viaţă a amintit, fără îndoială, de vremurile de glorie ale staţiunii, atunci când gradul de ocupare ajungea aproape de 100%, pe toată durata sezonului. Deşi, în ultimii ani, interesul turiştilor pentru litoralul românesc a scăzut, creşterea calităţii serviciilor pe care Mamaia le pune la dispoziţie şi acţiunile de promovare încep să îşi arate rezultatele, iar staţiunea îşi confirmă titlul de "Destinaţia anului 2023".

Reprezentanţii Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia-Constanţa, asociaţia prin care autorităţile locale şi patronatele gestionează promovarea staţiunii, sunt încrezători că interesul este în creştere, iar turiştii vor continua să aleagă Mamaia, în număr din ce în ce mai mare.

"Ne aşteptăm ca şi săptămânile viitoare să fie la fel. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinaţiile de top ale României. Iată că evenimentele pe care le-am organizat au reuşit să anime din nou faleza şi să reînvie spiritul cu care Mamaia şi-a obişnuit vizitatorii. Ne-am bucurat să revedem terasele pline de turişti şi localnici, de toate vârstele, pentru că revigorarea staţiunii este o veste bună atât pentru turismul românesc, cât şi pentru economia locală.", spune George Măndilă, preşedintele OMD Mamaia-Constanţa.

Evenimentul muzical organizat de OMD Mamaia-Constanţa a adus, sâmbătă, în faţa scenei amenajate în piaţeta Cazinoului Mamaia, peste 1500 de spectatori. Concertele live susţinute de Anda Adam şi Adda au transformat centrul staţiunii într-un spaţiu care a vibrat de distracţie şi bună dispoziţie.

Cu temperaturi crescute în aer şi în apa mării, dar şi cu un calendar încărcat de evenimente, gradul de ocupare în Mamaia se anunţă ridicat, până la finalul acestui sezon. Pentru ultimul weekend al lunii iulie, OMD Mamaia-Constanţa anunţă încă un spectacol care se va desfăşura în staţiune. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, What's Up şi Mălina Avasiloaie vor concerta live, pe aceeaşi scenă din faţa Cazinoului Mamaia.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Multi oameni cu prea multi bani!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb