Managerii au depus peste 730 de mii de aplicaţii pentru schimbarea locului de muncă

I.L.
Companii / 15 noiembrie 2019

Managerii au depus peste 730 de mii de aplicaţii pentru schimbarea locului de muncă

Managerii sunt declaraţi drept cei mai interesaţi de schimbarea locului de muncă, cu 730 de mii de aplicaţii, iar candidaţii entry-level, cei mai stabili în anul 2019, conform unui studiu realizat de platforma online de recrutare, eJobs.

Pe parcursul acestui an, un manager a aplicat în medie 26 de job-uri, potrivit datelor eJobs.ro. Segmentul mid-level şi senior-level, au avut în medie 21 de aplicări, acumulând aproape 4 milioane de cereri procesate, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Angajaţii entry-level s-au înscris la 20 de joburi de la începutul anului, până acum. Numarul de aplicări înregistrate de ei depăşind 2,7 milioane, cele mai puţine în raport cu numărul de joburi existente în acest moment pentru acest nivel de experienţă.

Cea mai redusă activitate au avut-o candidaţii aflaţi la început de carieră, care au aplicat, în medie, la 17 job-uri de la începutul anului şi până acum.

Bogdan Badea, CEO al eJobs România a declarat:"Când vine vorba de manageri, toată lumea îşi imagineză că sunt asaltaţi de oferte de angajare şi că schimbarea job-ului vine mai degrabă ca răspuns la o propunere primită şi nu ca un efort proactiv de a găsi altceva. Cu toate acestea, 2019 a fost anul surprizelor pentru recrutori, care, potrivit cifrelor noastre, par să fi avut mai multă lejeritate în găsirea unui manager decât a unui junior. Rata mai mare de aplicare decât în cazul celor aflaţi la început de carieră se explică şi prin faptul că o poziţie de conducere are o listă mult mai lungă de criterii care trebuie bifate de candidaţi şi, prin urmare, angajarea se face mai greu. Din acest motiv, pentru a obţine jobul dorit, în unele cazuri, managerii sunt nevoiţi să aplice pentru mai multe job-uri decât candidaţii din poziţii de entry level", conform sursei menţionate.

În funcţie de categoriile de vârstă cei mai căutat alte jobului, au fost candidaţii cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, 22 de aplicări, pentru fiecare candidat, urmaţi de cei din segmentul 36-45 de ani, 20 de aplicări, şi de cei cu vârste de peste 45 de ani, 19 aplicări.

Prima platformă de recrutare online din România a înregistrat peste 8,2 milioane de aplicări au fost înregistrate prin intermediul eJobs.ro în intervalul ianuarie-noiembrie 2019, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb