MApN monitorizează situaţia din Polonia

S.B.
Miscellanea / 15 noiembrie 2022

MApN monitorizează situaţia din Polonia

Ministerul Apărării a transmis, marţi seară, că monitorizează situaţia din Polonia, fiind în contact permanent cu autorităţile poloneze, informează news.ro.

Ministrul Anghel Tîlvăr a transmis omologului polonez sprijinul Armatei României pentru adoptarea măsurilor necesare, după lămurirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

"Ministerul Apărării Naţionale monitorizează, prin mecanismele de cooperare şi consultare la nivel aliat şi în plan bilateral, cu Ministerul Apărării Naţionale din Polonia, incidentul din proximitatea graniţei polono-ucrainene, în urma căruia doi cetăţeni polonezi şi-au pierdut viaţa", a transmis, marţi seară, Ministerul Apărării, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că ministrul român al apărării, Angel Tîlvăr, a transmis omologului polonez, Mariusz B³aszczak, "solidaritatea şi sprijinul Armatei României pentru adoptarea măsurilor necesare, după lămurirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului în discuţie".

"România condamnă în termenii cei mai fermi agresiunea nejustificată şi ilegală a Federaţiei Ruse asupra Ucrainei şi susţine suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, în graniţele sale recunoscute internaţional", a mai transmis MApN.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pai ce sa se mai lamureasca.... s-a lamurit, sunt rachete anti-aeriene ucrainiene S300 care si-au pierdut tinta si au cazut aiurea pe camp. In Polonia.

    Un lucru e clar: rusii nu prea-i au la suflet pe Polonezi. Polonezii au fost tara care au ajutat cel mai mult refugiatii Ucrainieni, au dat jos toate statuile urss-iste au trimis armament Ucrainei din greu, s-au inarmat acum destul de puternic, au baze Nato, fac gard la granita cu Belarus. Si al doilea lucru rusii sunt destul de prosti sa bombardeze Polonia fie intentionat fie din greseala. Daca au bombardat ei centrale atomice, si au sapat transee la Cernobal.. te poti astepta la orice.

    Si da poate fi si o greseala a Ucrainei. Dar de ce ar fi tras Ucraina spre Polonia? Mai degraba cred ca piticul atomic a facut-o. De nervi ca n-a fost primit cu bratele deschise la G20.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb