MARATONUL VACCINĂRII LA TIMIŞOARA: Peste 6.700 de oameni vaccinaţi anti-COVID

J.P.
Internaţional / 26 aprilie 2021

Peste 6.700 de oameni vaccinaţi anti-COVID

Peste 6.700 de oameni s-au vaccinat anti-COVID la Maratonul Vaccinării desfăşurat timp de trei zile şi trei nopţi la Timişoara la Centrul Regional de Afaceri, cu peste 500 de voluntari. Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că următorul maraton al vaccinării va avea loc în prima jumătate a lunii mai la Bucureşti, conform Hotnews.

Maratonul a început vineri dupa-amiază, la orele 16.00, şi s-a încheiat luni dimineaţă la ora 8.00. În acest interval, s-au vaccinat 6.722 de persoane, fără programare, doar cu buletinul.

Cele mai multe persoane s-au imunizat sâmbătă. Printre cei care au ales să se vaccineze în cele 3 zile se numără cunoscutul caricaturist Ştefan Popa Popa's, membrii trupei rock Cargo şi motociclistii de la Timişoara Bikers, scrie Opinia Timişoarei.

Organizatorii evenimentului, membrii Asociaţiei pentru AŢI Aurel Mogosanu, spun că Maratonul Vaccinării reprezintă cel mai important proiect al lumii medicale din Timişoara, care a reuşit să mobilizeze peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din oraş, dar şi studenţi de la Universitatea de Medicină. Aceştia au asigurat personalul necesar funcţionarii non-stop a centrului, de vineri şi până luni dimineaţă.

Medicii mai spun că succesul Maratonului Vaccinării a fost dat şi de faptul că doritorii au putut să se vaccineze fără programare, doar cu buletinul.

Peste 21 de zile urmează rapelul, care va avea loc la Sala Olimpia din Timişoara, tot printr-un maraton.

Un Maraton al Vaccinării va fi organizat şi la Bucureşti în 7, 8 şi 9 mai, a anunţat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Șeful DSP Timiș crede că acțiunea fără precedent din România a reușit să scurteze cu două zile pandemia de coronavirus în județul Timiș.

    Deci, sa calculam, sute de oameni din domeniul medical au lucrat 3 zile si 3 nopti pentru a realiza exact cat vaccineaza normal in doua zile, toate centrele de vaccinare din orasul Timisoara. Foarte proasta utilizare a banului public. Din cei 6700 de vaccinati, 1600 erau deja inscrisi pe platforma. Deci doar 5000 de oameni noi in 3 zile si 3 nopti.

    Daca numit altceva decat confirmarea incetarii campaniei de vaccinare din Romania, inseamna ca ne imbatam cu ser fiziologic, nu cu altceva. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb