MARCEL CIOLACU: ''Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia''

A.B.
Politică / 25 iulie 2020

''Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia''

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului să transmită "cu date exacte" care este situaţia epidemiologică şi, în contextul acestei situaţii, să anunţe dacă se deschid şcolile şi dacă alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, aşa cum s-a decis, conform News.ro

Marcel Ciolacu solicită, într-o postare pe Facebook, şefului Guvernului, Ludovic Orban, să transmită dacă se impune amânarea alegerilor locale şi a deschiderii anului şcolar.

"Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia şi se impune amânarea alegerilor locale şi a deschiderii şcolilor! Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârşit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, aşa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenţei şi delăsării Guvernului său. Orban trebuie să lase bâjbâiala şi să spună clar, cu date exacte, care este situaţia epidemiologică şi care este perspectiva. Se deschid sau nu şcolile?! Se fac sau nu alegeri?!" a scris Marcel Ciolacu sâmbătă, pe reţeaua de socializare.

Acesta susţine că sănătatea românilor şi soarta copiilor "nu pot fi tranzacţionate electoral".

Alegerile locale sunt programate pentru 27 septembrie iar organizarea acestora costă circa un miliard de lei, suma incluzând şi 19 milioane de lei, cheltuieli pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie pentru alegători şi personalul din secţiile de votare, a declarat preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu Buică.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ce sa mai informeze Parlamentul, bai Bulibasa cu epoleti, doar se vede si cu ochiul liber ca Sica a scapat situatia de sub control! Partea buna pt Sica Organ e, ca n-a scapat din mana ceea ce este esential pt el: trabucurile si sticlele de vodka si de Jack Daniel's!

    bai ciolacule, tu vorbesti, din cauza ta cred ca au murit vreo 50 de oameni, nu ti e putin rusine, ce latrai acum.vreo luna?

    1. nu cumva din cauza lui orban si gasca lui au murit multi mai multi oamenii care nu au putut sa se trateze, iar Ciolacu nu este vinovat ca avem un guvern de ...

    ciolac, nu ti e putin jena, din cauza ta si a Psd multi analfabeti functional au cerut sa iasa din spitale si au imbolnavit oameni nevinovati....

    Nu cu PARUL cum vrea Establishment !!!

    Mai ciola, eu cred ca meriti sa fi președintele pesede! Începi sa dai dovada de toate calitățile necesare.

    Ciolacu este unul dintre cei mai ticalosi sefi ai PSD de dupa revolutie. La mare concurenta cu Ponta. Niciunul dintre Iliescu, Nastase, Geoana nu ar fi subminat increderea romanilor in medici, in masurile anti-pandemie, nu ar fi incurajat romanii sa nu respecte distantarea sociala si prudenta sociala. Ciolacu nu a mentionat niciodata romanilor sa fie prudenti, sa nu se ingramadeasca, sa se spele pe maini. Ciolacu a adoptat strategia de a incuraja romanii sa se relaxeze in privinta coronavirusului si deci sa se infecteze. Iar apoi PSD-ul lui Ciolacu va da vina pe PNL pentru proasta administrare. Cifrele erau prea mici pentru a permite PSD sa acuze PNL pentru altceva decat furtisaguri de bani pe tema mastilor.

    Prin comparatie cu Ciolacu, cred ca Dragnea avea verticalitatea unui om de stat. Ciolacu este un sacal care se catara pe suferinta romanilor provocata chiar de el. 

    1. "Prin comparatie cu Ciolacu, cred ca Dragnea avea verticalitatea unui om de stat. Ciolacu este un sacal care se catara pe suferinta romanilor provocata chiar de el."

      Ai perfecta dreptate!  

    Domnule Presedinte al Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei

    In Parlamentul Romaniei se gasesc doua proiecte de lege PL-x 199 si PL-X 221, de modificare a textului rezultat in urma schimbarii formei legii 223/2015 asa cum a fost emisa promulgata si publicata in M. Of. prin prevederile cuprinse in OUG. 57/2015, art 40 in vigoare de la 11 dec 2015.  

    In realitate aceste proiecte fac parte din actiunea de incercare de realizare a unui precedent, astfel incat in baza acestuia, in viitor, Premierul si guvernul sa poata schimba textul unei legi , lege emisa de parlament, promulgata si publicata in M. Of.  

    Textul Legii 223/2015 publicat in M. Of. a fost schimbat,la 11 dec 2015, actiune evident neconstitutionala. iar textul a fost denumit " Legea 223/2015 privind pensiil;e militare IN VIGOARE DE LA 1 IAN 2016, "CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE",  

    O lege pentru modificatrea acestui text in vigoare, text facut de guvern si nepromulgat, ar insemna un precedent care va fi folosit de grupurile de nelegiuiti si tradatori de tara, pentru a lovii in poporul roman sau pentru a distruge Romania.  

    Nu admiteti ca Legile emise de parlament sa fie si mai ales sa poata fi schimbate inainte de intrarea in vigoare, decat in conditiile legii, asa cum Parlamentul Romaniei a legiferat in 2010.

    Dovediti Domnule, ca sunteti patriot si un bun roman. Respingeti OUG57/2015 art. 40 si dejucati planurile nelegiuitilor ce vor sa distruga Romania. 

    dupa cat rau ati facut tari si cati ati bagat in pamant in ultimile 4 luni sa mai ai si tupeul porcesc sa ai astfel de prtentii cred ca numai o cazatura de pesedist poate face asa ceva sa speram ca va trece cat mai curand si napasta ,si apoi sa fie judecati toticei vinovati care au facut mult rau in aceasta perioada prin deciziile luate in parlament si la curtea constitutionala inclusiv avocatul nepoporului

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb