MARCEL CIOLACU: ''Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament''

G.U.
Politică / 26 noiembrie 2020

''Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului şi nu va fi validat ca deputat în viitorul Parlament dacă va câştiga această demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, informează Agerpres.

"Asupra domnului Tudorache a început o anchetă de învinuit după ce s-au întocmit listele (pentru alegerile parlamentare - n.r.). Am avut o discuţie cu domnia sa, tot respectul pentru decizia sa, din acest moment domnul Tudorache nu mai este membru al PSD şi nu mai este preşedintele Organizaţiei Sectorului 1 (a PSD - n.r.). Domnul Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament, pentru că prima regulă să fii validat în Parlament este să fii membru al PSD. Domnul Tudorache nu mai este", a spus Ciolacu la Hotnews Live.

El a adăugat că "se pot găsi soluţii când există bună credinţă" şi l-a felicitat pe Tudorache că "nu s-a cramponat de această funcţie de parlamentar".

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat, după ce a fost pus sub control judiciar sub cauţiune pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani, că a decis să se suspende din PSD.

Acesta se află pe lista de candidaţi a PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ce teatru ieftin mai jucati voi mai mangliilor, cred ca vro 25 de anisori in opozitie va face din voi cel mai democratic partid de pana acum, stiti vorba aia meseria se invata furando, si la asta am baza ca va pricepeti ,numai cu conditia sa mai existati pana atunci, caci voi nu aveti o ideologie la baza ca partidele istorice pe voi va unit hotia, interesul, santajul si alte calitati de tipul asta, oricum nu prea va va plange nimeni decat unii dusi cu capul, de genul celor care se aduna la mormantul lui ceasca ,dumnezeu sal ierte

    EJECTEZI LA FOC AUTOMAT ...?.???

    Bulibasa Ciolacu aplica pt cariera politica a membrilor PSD care nu au si o norma la Securitate, metoda "celor 10 negrii mititei" descrisa in romanul Agathei Christie! Ceea ce ma srprinde in mod deosebit, este reactia generala de non-combat a membrilor PSD, care, ori sunt prea lasi ca sa intreprinda ceva, ori sunt prea prosti ca sa inteleaga ce li se-ntampla!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb