MARCEL CIOLACU, DESPRE EVACUAREA SPITALULUI FOIŞOR: "Este criminal ceea ce faceţi! Aţi ajuns să scoateţi oamenii, noaptea, din spitale"

S.B.
Politică / 9 aprilie 2021

"Este criminal ceea ce faceţi! Aţi ajuns să scoateţi oamenii, noaptea, din spitale"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că guvernanţii au "minţit atât de mult" pentru a-şi ascunde "prostia, hoţiile şi nepăsarea" până au ajuns să scoată oamenii, noaptea, din spitale, întrucât "nu au făcut nimic" timp de mai multe luni. "Iohannis, dă-ţi afară incompetenţii!", adaugă el, informează news.ro.

"Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile, nu să ieşiţi la televizor să explicaţi inexplicabilul! Aţi minţit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoţiile şi nepăsarea până aţi ajuns să scoateţi oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu aţi făcut nimic! Doar v-aţi încurcat în propriile minciuni!", a susţinut Marcel Ciolacu, vineri seară, pe Facebook.

El i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să numească pe cineva "capabil" să salveze vieţile românilor.

"Iohannis, dă-ţi afară incompetenţii! Numeşte pe cineva capabil să salveze vieţile românilor, nu să îngroape cât mai mulţi români!", a conchis Ciolacu.

Pacienţii internaţi la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti sunt transferaţi, vineri seară, la alte unităţi medicale sau externaţi, întrucât acest spital va primi, de sâmbătă dimineaţă, pacienţi cu infecţie COVID-19. "Spitalul Foişor are o secţie de Terapie Intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen. Avea sub jumătatea secţiei de Terapie intensivă ocupată", a arătat şeful DSU, Raed Arafat. "Îmi pare rău pentru toată această situaţie, o facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Asistam la ceva unic, ce n-a mai existat vreodata in Istoria Romaniei! Acest tablou macabru pe care l-am vazut in aceasta seara, ce pare pictat in cel mai pur stil expresionist, aduce izbitor cu pictura „Tipatul” a pictorului norvegian, Edvard Munch si poate fi numit: „Arafat, Voiculescu si petarda Moldovan isi scot sacii de cartofi la mezat”! Pentru ca pur si simplu, asta reprezinta bolnavii romani in viziunea acestor doctori ai Satanei!

    ciolacule suntem satui de vorbe

    ori fapte ori lasati-ne si plecati unde vedeti cu ochii pt ca daca va ajung blestemele noastre praful se alege de voi si urmasii vostri! 

    este criminal pentru ca nu este opozitie ! opozitie reala , nu cea pe care o face psd , latraturi pe FB !

    ȚIGAN BORIT NU TE ÎNVAȚĂ SA SCRII PE FB. FA OPOZIȚIE NU NE INTERESEAZĂ CE SCRII TU. DACĂ NU SPINZURATIVA CU TOȚI. VOI NU ÎNȚELEGEȚI CA SUNTEȚI PĂRTAȘI LA ACESTE CRIME ORIBILE FĂCUTE DE ACEȘTI SATANIȘTI, HITLERISTI, MUISTII, L. G. B.T.ISTI,BULANGII,POPONARII,PE DOFILII,HOMOSEXUALII.DAR TOATE SUNT FĂCUTE CU BINE ȘTIINȚĂ ȘI APROBATE DE W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, CRUDUL TIRAN, ODIOS UL CRIMINAL IOHANES CA SA SE SIMTĂ CONFORTABIL. CUM VREI SA FII SLUGILE LUI ANTICRIST. CU POST ȘI RUGĂCIUNE. NU CU ÎNCHIDEREA BISERICILOR ȘI MINA ȘTIRILOR ȘI CRIME FĂRĂ NUMĂR. ASTĂZI AUSCHWITZ MODERNE. CUM VREI SA FII PREȘEDINTE 10 ANI ÎNTR-O TARA STRĂINĂ TU UN LEPADAT FETELEUL SPURCAT SUGATOAREA DE PULII SLUGA LUI ANTICRIST COPILUL LUI LUCIFER. SPER CA REDACȚIA BURSA VA FACE UN BINE LA ROMANII ȘI NU VA ȘTERGE ACEST MESAJ CA SA AJUNGĂ UNDE TREBUIE ȘI SA L CITEASCĂ TOATĂ TARA. VA MULȚUMESC.

    Cioclu si groparii lui vorbesc de crimă călcând pe cadavrele celor ce au murit cu zile : echivalent 21/2 pacienti / perioada de intubare că nu au vrut ei si "managerii lor" să le facă loc să prindă o gură de oxigen la Terapie Intensivă - si 200 ce puteau sa stea pe paturile de oxigen in spitalul Foisor daca este adevarat "Spitalul Foişor are o secţie de Terapie Intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen. Avea sub jumătatea secţiei de Terapie intensivă ocupată" ...e clar că nu au fost si nu sunt "în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol"

    1. Cioclu : Om rău care produce distrugerea morală a cuiva ; Slujbaș corupt

      "Cioclii,. cînd treceau pe lîngă o casă bogată, nu lipseau de a arunca zdrențe rupte de la ciumați, ca să răspîndească contagiunea."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb