MARCEL CIOLACU, LA SEDINŢA SOLEMNĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI: ''Prin maturitate şi responsabilitate, am pus punct haosului politic''

G.U.
Politică / 24 noiembrie 2021

''Prin maturitate şi responsabilitate, am pus punct haosului politic''

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, astăzi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale a României, că întreaga clasă politică are datoria să stabilizeze ţara în perioada următoare, informează Agerpres.

"Sărbătorirea a 103 ani de la unirea într-un singur stat a românilor din vechiul Regat, Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş ne găseşte astăzi la finalul unei crize politice. Am reuşit să punem punct haosului politic prin maturitate şi responsabilitate. Am reuşit să punem bazele unei coaliţii puternice de guvernare. Eforturile depuse pe părinţii Marii Uniri, faptul că au lăsat deoparte ceea ce îi despărţea şi s-au concentrat pe ceea ce unea ar trebui să fie o sursă de inspiraţie pentru întreaga clasă politică actuală, mai ales în această perioadă dificilă, în care crizele sanitară, economică, socială şi politică au afectat vieţile tuturor românilor. Întreaga clasă politică are datoria să stabilizeze România în perioada care vine, indiferent de mizele politice sau electorale. Această zi de sărbătoare ne aminteşte că avem datoria de a colabora între noi. Este o datorie faţă de români şi faţă de România", a transmis Ciolacu.

Acesta a evidenţiat că trebuie să se renunţe la orgoliile şi interesele politice.

"Istoria ne cheamă la fapte. E consemnat în actul de convocare a Adunării Naţionale de la Alba Iulia. Unirea tuturor românilor a fost posibilă datorită unor împrejurări istorice pe care conducătorii de atunci ai ţării au ştiut să le valorifice pentru binele României. Doar Unirea nu ar fi fost posibilă fără jerfa celor care au plătit cu sângele pe frontul de luptă, cărora le cinstim memoria şi care merită pe deplin recunoştinţa noastră. Cred cu tărie, însă, că cel mai potrivit omagiu este acela de a acţiona cu înţelepciune, dedicare, lăsând orgoliile şi interesele politice deoparte, pentru că astăzi, ca şi atunci, istoria ne cheamă să acţionăm pentru viitorul nostru, al copiilor noştri, pentru România", a completat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Bulibaso, la cate servicii ai facut pt Securitate, te-au mai avansat in grad?

    1. Domnule CIOLACU.Dupa predictiile nepotului MAMEI OMIDA,unu pe nume de BOGDAN CHIREAC,nu o sa ramaneti prea mult la putere cu acesasta COALITIE,deoarece,CLARVAZATORU L,s-a uitat de la 2 milimetrii in telefon (cum face si pe la TV>)si a spus ca dupa ce CIOLOS a anutat ca USR v-a face un GUVERN "LA UMBRA",ca sa nu ii bata soarele),USR v-a prelua puterea intrucat potrivit lui CHIREAC,in USR,sunt "oameni" de mare valoare asa cum a vazut el uitanduse in telefonul sau magic.EL,CHIREAC,v-a deveni STRATEGUL care v-a coordona aceste MATERII CENUSII care formeaza USR,intrucat el sustine ca unii dintre USRisti sunt niste ENSTEINI,pe care romanii nu stiu sa ii aprecieze. Astept cu nerabdare ca domnul CIUVICA sa ii ceara lui CHIREAC sa le spuna romanilor la televizor care v-a fi VIITORUL ROMANIEI si ROMANILOR.!

      Cat timp tara va scoate prosti pe banda rulanta, coalitia hotilor nu este in pericol.

      Ce s-ar face hotii fara prosti?

      Nu ar mai putea fura si ar disparea! 

    noul guvern o sa fie asa... vreo 2-3 luni

    V - a dura cât ,, valurile " : infinit sunt frați de sânge Fe Se Ne care nu se face apă niciodată

    Cioardeala legalizata responsabila, gasca maturizata in jaf. Asta vrea acest popor in disolutie....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb