MARCEL CIOLACU: PNL face reformă. Îngroapă România!

L.I.
Politică / 29 noiembrie 2019

Sursa: Facebook

Sursa: Facebook

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, susţine într-o postare publicată azi pe reţeua socială Facebook, că deciziile pe care Partidului Naţional Liberal le-a luat împing România premeditat în deficit bugetar excesiv.

Marcel Ciolacu a declarat: "Shhht...linişte! PNL face reformă! Scurtă recapitulare: Reforma în Muncă începe prin desfiinţarea salariului minim pentru cei cu studii superioare. Legea salarizării ar putea să nu se mai aplice la anul. Adică toate salariile să fie îngheţate. Urmează pensiile probabil. Habarnistul de la Finanţe ne spune să stăm liniştiţi şi să strângem cureaua! Reforma în Sănătate începe prin a da afară managerul Spitalului Judeţean Timişoara. Un om competent şi foarte apreciat. Personalul medical face grevă. În rest, nimic! Reforma în Justiţie începe prin a spune că recursul compensatoriu nu poate fi abrogat pentru că aşa şi pe dincolo. În opoziţie, ziceau total pe dos".

De asemenea, Ciolacu afirmă că PNL-ul are cheltiueli mai mari decât a avut Partidul Social Democrat, înainte de schimbarea Guvernului. "PNL se împrumută dublu faţă de PSD. Şi la dobânzi mult mai mari. În două săptămâni, peste 6,5 miliarde de lei. Adică 40 de mii de euro pe minut. Asta da performanţă! PNL aruncă în aer cursul de schimb. Euro se cumpăra deja cu 5 lei! Ratele şi creditele explodează. PNL împinge România premeditat în deficit bugetar excesiv. Rating-ul de ţară- în pericol să fie retrogradat. Adică ne întoarcem de unde am plecat", potrivit sursei menţionate.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Tot prosti ati ramas si PSD-isti din esalonul 2. Vorbiti de imprumuturi. duble ??!! Pai daca ati lasat atat de mare deficitul bugetar,nefiind asigurate nici fondurile de pensii,pentru ultimele doua luni din an... atunci cum sa nu te imprumuti.Doar Bugetul in sine este construit cu "deficit", prognozat de voi PSD-istilor sub 3 % si uite ca el este mai mare ,respectiv de 4.4 %. Si atunci cum sa nu te imprumuti la sume si mai mari.Voi chiar credeti ca ne prostiti cu diversiuni si cancanuri de prost gust. ?? Stimati simpatizanti PSD-isti... faceti o Petitie,sau greva orce si schibati acesti firfizoni si mincinosi de la varful Partidului si alegeti persoane tinere care sa va reprezinte.altfel o sa mergeti pe un topogan cat mai aproape de desfiintare.

    1. Mai grav este ca la PSD nu s-a schimbat ceva dupa aceste alegeri, exceptand conducerea haitei.

      Minciuna si denigrarea prin minciuna au ramas in continuare armele lor politice. 

      Alo, Ciolacu: 

      1. Cumpara-ti un aparat de ras si foloseste-l ca arati precum PSD-ul (jalnic); 

      2. Cursul s-a dus in sus (pana la 4,81-4,825 la casele de schimb si nu pana la 5 cum bati campii) iar imprumuturile sunt mai scumpe pentru ca astia, PNL-istii, spre deosebire de voi au avut decenta sa fie corecti si sa arate gaurile lasate de voi (si nu sa le ascunda asa cum ati facut voi, astia de la partidul infect) 

      Vinovat e ala care a ciuruit strada si a lasat-o plina de gauri, nu ala care o asfalteaza (iar costurile sunt pe masura anvergurii gropanelor lasate de voi).  

      Dupa ce ca sunteti vinovati pentru paguba produsa mai aveti tupeul (dar pana la urma, astia sunteti voi si nu va schimba nimic) sa pozati in victime inocente si sa-i acuzati pe cei ce repara drumul distrus de voi.

      Tineti-o tot asa si veti fi norocosi daca obtineti 20% la urmatoarele alegeri. 

      Bravo

      Mai Ion fara titlu, să știi că se zice filfizon, nu cum spui tu.

      Iar de filfizoni își pe Ludovik și pe Citu- Chiparosu. 

      Tu ai văzut de ce au dus deficitul la peste 4? 

      Că așa a vrut creierul lor mărunt. 

      Ești pensionar?

      Să-ți mananci pensia, până o mai ai... 

      Daca tu repeti cu mandrie un termen marlanesc preluat de la Orlando, si pe care el il folosea razand in comisiile parlamentare, deci intr-un cadru oficial, atunci inseamna ca esti ori el ori prietenul lui imaginar (acela despre care ne-a povestit el ca a intrat pe contul lui de fb si a injurat si a folosit un limbaj suburban).

      Iar daca tu asa intelegi, ca au dus deficitul la 4 pt ca asa au vrut ei, inseamna ca ai probleme grave, si de intelegere si de logica si de educatie financiara. Deficitul era si anul trecut mult mai mare, dar psd a amanat plati de tva si de decontare de concedii! Adica a privat toate firmele de banii ce li se cuveneau! Stiu ca e prea greu pt tine sa intelegi, asa ca iti explic la nivelul tau: tu esti x si prestezi pt mine un serviciu pt care eu trebuie sa iti platesc 100 de lei pana la sfarsitul anului. Ei bine, la sfarsitul anului, in loc sa iti dau tie 100 de lei, aleg sa imi iau ceva de acesti bani, iar pe tine te platesc anul viitor, pt ca oricum nu ai ce sa faci. Iar tu pierzi timp si bani (prin devalorizare). Asta face psd in mod constant. Iar guvernul actual a ales sa nu faca asta, SI E NORMAL SA NU FACS ASTA! Statul trebuie sa incurajeze capitalul privat si sa il ajute, nu sa isi bata joc de el si sa il omoare! Daca tu lucrezi oriunde in mediul privat si nu ai inteles mecanismul de mai sus, imi pare rau pt tine. Daca lucrezi la stat, atunci e clar. Oricum ar fi, inteleg ca hobby-ul tau este ca la alegeri sa inchizi ochii si sa pui stampila acolo unde scrie Iliescu&company. Daca ai sta si sa gandesti un pic inainte, stii tu, cu capul tau, fars antena 3, ti-ai face un serviciu, dar, da, e posibil sa te doara procesul. 

    In găurile din șvaițăr CA CAPCANE lăsate de psd = bombe (ne) DIGITALIZATE.

    Dixit Ciolacu, după ce PSD a pierdut ciolanul: ".... ne întoarcem de unde am plecat" adică in cacat, daca este asa cum afirmă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb