MARCEL CIOLACU: "PSD susţine demersurile Laurei Vicol care va depune plângeri penale împotriva lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat şi Stelian Ion"

S.B.
Politică / 12 aprilie 2021

"PSD susţine demersurile Laurei Vicol care va depune plângeri penale împotriva lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat şi Stelian Ion"

Marcel Ciolacu a precizat că PSD va susţine demersurile deputatei Laura Vicol de a depune plângeri penale împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, şefului DSU Raed Arafat şi ministrului Justiţiei Stelian Ion, după situaţia de la Spitalul Foişor, informează news.ro.

"E dreptul doamnei Vicol să depună aceste plângere penale. Categoric PSD va susţine aceste demersuri. Nu ne uităm ce se întâmplă? Noi vorbim de vieţi omeneşti. Cât mai acceptăm să moară români şi ei să se certe la televizor sau să vină cu explicaţii? Este cazul ca justiţia să îşi facă datoria. A batjocorit nu numai oameni şi morţii i-a batjocorit Vlad Voiculescu. Este cazul ca instituţiile statului să îşi facă datoria", a declarat Marcel Ciolacu întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă PSD va susţine acţiunile Laurei Vicol.

"A venit timpul ca cineva să plătească pentru tot răul făcut! Pentru suferinţa şi tratamentul degradant la care au fost supuşi pacienţii de la Spitalul Foişor, pentru reaua-credinţă şi batjocorirea legii pe care o manifestă miniştri ai acestui Guvern voi depune astăzi plângeri penale împotriva lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat şi Stelian Ion. Eu nu voi accepta să trăiesc într-o ţară în care guvernanţii, după ce îşi umilesc cetăţenii şi îi tratează absolut monstruos, scapă nepedepsiţi!", a scris Laura Vicol luni pe Facebook, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Nici eu nu stiam cine mai e si Laura Vicol dar am aflat:

    “Avocata Laura Vicol, cunoscuta pentru faptul ca a aparat-o pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, deschide lista candidatilor la Camera Deputatilor a PSD Dolj.” 

    “Alina Bica nu e singurul nume cunoscut aflat pe lista clientilor Laurei Vicol. Pe ea s-au mai numarat si interlopul Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, dar si fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare si fugit intre timp din tara, .”Libertatea 

    "Duduia (...) este avocata Laura Vicol. I-a reprezentat la bară pe toți marii infractori mioritici, de la frații Cămătaru, clanul Sportivilor, la Alina Bica sau securistul fugar Dragomir. Acum urmează să devină deputat PSD de Dolj. Dar nu despre ea vreau să vorbesc, ci despre șeful ei politic. 

    În octombrie, când apăruse pe surse că va candida, Ciolacu declara că nu o cunoaște și că va analiza propunerea oganizatiei locale" .D Bucura

    1. Nici eu nu stiiam cine este Stelian ion dar am auzit ca la aparat pe Mazare,asa ca...

      sa inteleg ca e in cărti din partea partidului sa fie la justitie in cazul in care le reuseste toată "gălăgia" asta si "o dau rău in gard " că e "disperare mare"?

    aceasta "avocata" nu mai poate trai in tara asta, de ce nu pleaca? Sa vedem pe ubde s-o duce daca pune cineva pret pe ea...Aici doar latrina 3, rtv si psd au pus un pret mic...

    Psd ar susține pe oricine , orice , numai să ajungă la putere....

    1. Crezi ca psd este usr,

    Au aparut postacii si mancatorii de c...t

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb