Maria Rangelova a primit aprobarea ASF pentru preluarea funcţiei de Director General Adjunct al CertAsig

D.I.
Bănci-Asigurări / 20 martie 2018

Maria Rangelova

Maria Rangelova

Asiguratorul corporate CertAsig anunţă primirea deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de a o numi pe Maria Rangelova în poziţia de Director General Adjunct al CertAsig, se arată într-un comunicat al CertAsig, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, din această poziţie de conducere, Maria Rangelova se va implica în afacerile din Bulgaria, va coordona managementul brokerilor şi activitatea de subscriere pentru clasele de asigurări de bunuri şi asigurări tehnice, cât şi pentru asigurările de răspunderi.

Maria Rangelova, anterior Director al Sucursalei din Bulgaria, deţine peste 20 de ani de experienţă în asigurare şi reasigurare pe piaţa bulgărească. De-a lungul anului 2017, a contribuit semnificativ la dezvoltarea CertAsig, iar acest lucru a fost posibil prin consolidarea unei echipe de specialişti în subscriere la Sofia. De asemenea, aceasta a urmat şi promovat o strategie concentrată pe brokerii în asigurări, strategie care vizează asigurările de răspundere, asigurările de bunuri şi tehnice, cât şi asigurările de garanţii. În ceea ce priveşte piaţa asigurărilor de garanţii, CertAsig este liderul pieţei din România.

Maria Rangelova, Director General Adjunct al CertAsig, a declarat: "Este foarte plăcut să lucrezi într-un mediu favorabil şi încurajator ca cel oferit de CertAsig! Sunt recunoscătoare managementului şi Membrilor de Board şi personal lui James Grindley (CEO), alături de care am convingerea ca voi putea contribui la dezvoltarea sustenabilă a companiei! Bulgaria a început să funcţioneze ca şi bunsiness cu totul nou iar acum este unul dintre principalii furnizori de pe piaţa locală pentru soluţii de asigurare inovatoare şi produse de nişă, beneficiind de experienţa extensivă a portofoliului precum şi a specialiştilor din România. Sunt încântată de noile provocări şi de oportunităţile de a lucra îndeaproape cu echipele excelente de subscriere pe care le avem în birourile din Bucureşti, Sofia, şi Praga".

Anterior, în luna decembrie a anului trecut, ASF a aprobat numirea lui Cristian Dăianu în funcţia de Director General Adjunct al CertAsig.

James Grindley, CEO al CertAsig, a precizat: "Sunt mândru şi totodată mulţumit să lucrez alături de aceşti doi directori executivi excelenţi pentru a conduce compania. Pe această cale, ţin să le mulţumesc tuturor celor 96 de colegi ai companiei pentru munca lor continuă şi dedicarea de care dau dovadă. Deşi 2017 a fost un an dificil pentru întreaga piaţă de asigurări, CertAsig a încheiat anul cu o creştere a primelor brute subscrise de 10% şi a plătit daune de aproximativ 8 milioane de euro. Pe de altă parte, 2018 ne dă semne că va fi un an mai bun. Încă din primele luni, CertAsig a înregistrat o creştere uşoară a subscrierilor faţă de primul trimestru al anului trecut. Strategia noastră este să promovăm produse inovatoare. În acest sens, asigurarea cibernetică şi asigurarea de garanţii vamale sunt cheia dezvoltării noastre".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb