Marile maratoane, anulate din cauza pandemiei

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 26 octombrie 2021

Marile maratoane, anulate din cauza pandemiei

Marile competiţii sportive, care implică foarte mulţi atleţi şi spectatori au devenit o povară pentru organizatori. Anularea sau amânarea acestora a devenit o obişnuinţă, puţine autorităţi fiind dispuse să-şi asume riscuri.

Maratonul internaţional de la Beijing, programat duminică, a fost amânat pe termen nedefinit pentru a preveni orice risc de transmitere a Covid-19, cu 100 de zile înaintea Jocurilor Olimpice, au anunţat organizatorii. China a înregistrat, ieri, 39 de noi cazuri de Covid-19, rămânând fidelă politicii sale "toleranţă zero" faţă de coronavirus. "Maratonul de la Beijing a fost amânat pentru o dată nedeterminată pentru a se preveni de transmitere epidemică şi pentru protejarea eficace a sănătăţii şi securităţii jucătorilor, a personalului şi rezidenţilor", au anunţat organizatorii într-un comunicat. Aproximativ 30.000 de alergători urmau să participe la competiţia programată pe 31 octombrie. Maratonul de la Wuhan, care urma să reunească 26.000 de participanţi, duminica trecută, a fost şi el anulat în ultimul moment din aceleaşi motive.Beijing va marca miercuri 100 de zile până la debutul Jocurilor Olimpice de iarnă, care vor debuta pe 4 februarie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bună ziua,

    informația furnizată de dvs este corectă, însă titlul nu este f precis. Într-adevăr, cele două maratoane din China au fost anulate, însă în același timp în Occident (Europa de vest, SUA, zona Pacificului) cursele mari se desfășoară normal, în condiții de protecție sanitară însă (alergători vaccinați, testați, nr spectatori limitat etc). Ba se poate spune că sezonul de toamnă al maratoanelor este mai aglomerat ca niciodată, deoarece au fost mutate acum curse care în mod normal ar fi trebuit să aibă loc în primăvară 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb