MARIUS BUDĂI: "Guvernul Orban-PNL lasă oamenii pe drumuri'

A.B.
Politică / 1 octombrie 2020

"Guvernul Orban-PNL lasă oamenii pe drumuri'

Deputatul PSD de Botoşani, Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii în guvernarea Dăncilă, a afirmat pe pagina personală de Facebook că 700.000 de locuri de muncă au dispărut din economia naţională sub guvernarea PNL.

Fostul ministru al Muncii arată: "Guvernul Orban-PNL lasă oamenii pe drumuri. Alte 700.000 de locuri de muncă, din care aproape jumătate erau unice - adică ocupate de persoane care nu mai aveau un alt serviciu - au dispărut din economia naţională, din iunie până în septembrie. Pensionarii au ajuns să protesteze în stradă, faţă de cinismul cu care guvernul Orban_PNL refuză aplicarea legii şi majorarea cu 40% a punctului de pensie".

Marius Budăi afirmă că sunt probe elocvente că PNL nu guvernează pentru oameni, pentru cetăţeni, ci doar pentru interesele de partid şi ale acoliţilor politici şi precizează că economia, agricultura, turismul, bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea ţării nu reprezintă priorităţi pentru Cabinetul Orban, ai cărui membri par mai preocupaţi doar de interesele electorale.

"PNL şi Iohannis sunt disperaţi să aibă toată puterea, să poată dicta şi să ia orice decizii doresc, fără ca cineva să-i mai poată opri.

PSD îi încurcă pentru că este capabil să le facă faţă şi corectează ori anulează în Parlament toate aberaţiile ori prostiile pe care Guvernul Orban le comite", afirmă deputatul social-democrat care susţine că, în ciuda acestei politici liberale, românii nu se lasă păcăliţi şi continuă să acorde încredere PSD.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. nu ba dobitocule, PSD ne-a lasat pe drumuri....bah nu mai scapam de voi. la puscarie tot psd-ul !!!

    1. Stalinisti cine nu e cu mine la puscarie, asta e democratia dreptei Corea de nord scrie pe noipp

    Mafia psd-ista a trimis in pribegie 5 milioane de romani!!!!! Acum a venit ziua judecatii!! Ati pierdut la euro-parlamentare,prezidential e si locale! Vine si victoria decisiva a democratiei impotriva ciumei rosii! Meniu suedez pentru mafia psd!

    1. Pro-PsD in prapastie,nu singurel,

      Ci cu toți alde-Aliații săi lângă el ; 

      Să-i vedem în râpă cu TOTU ',  

      Împinși cu buldozerul și VOTU '. 

      6 dec. 2o-2o, ziua când șobolanii roșii, vipera de Voluntari,alți șerpi și lighioane roșii bolșevice mafiote anti românești..."pușcăriabile penale", părăsesc corabia și dispar în pustia politicii ...in lada cu gunoaie roșii a istoriei.

      Rușine celor care au pus tușul pe cei trei ghimpi trandafirii și sunt coautori ai dezastrului Patriei noastre în 30 de ani.  

      meniul suedez l ati servit de la dreapta si o sa serviti in continuare dar cum esti pe platit sa manipulezi sa mint,voi cu toate furturile de voturi ...

      Rusine voua ca votati cu criminali si tradatori

      La adresa celor care de 30 de ani votează PCR, revopsit de 7 ori - acum- în PSD . Partidul cu trei trandafiri din samanță roșie răsăriteană.

      RUȘINE , capul în pământ și să nu mai iasă din case în zilele decisive de vot, ( pt. viitorul țării noastre din păcate și a lor) să renunțe la de DREPTUL la VOT. patrupedul spălat la creier, fr. roșu ciumat, cu neuronii calmatați de ideologia bolșevică seculară. 

      Și ... 2.3. Corect ai spus și că-s criminali și trădători ; privește înapoi, votantule, și vezi sutele de mii de crime comunist a împotriva patrioților români și... Trădarea țării -- captivă în lagărul socialist -- în favoarea unui imperiu bolșevic.

      . 2.3. ... ține-o tot așa... fericit e pământul strămoșesc că uite are și oameni ca tine ! ; sau cumva, tu în acea propoziție scurtă ai vrut să zici altceva ??? Revino și precizează!  

    Și angajări la roboți și sateliți : locuri infinite...

    Nea budăi , ai o figură de peizan....

    Hop si repetentul! Penibilul asta care si-a luat bacul la 34 de ani. Doua cuvinte: sik tir.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb