Marius Moldovan este noul preşedinte executiv al Transilvania Investments

R.S.
Bănci-Asigurări / 9 august

Marius Moldovan

Marius Moldovan

Marius Moldovan preia, oficial, rolul de preşedinte executiv al fondului de investiţii Transilvania Investments, odată cu avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară din data de 9 august a.c. Alături de colegii Stela Corpacian şi Răzvan Raţ, vicepreşedinţi executivi, Marius Moldovan îşi asumă misiunea de a implementa strategia de dezvoltare a fondului pentru următorii 4 ani, concentrată pe maximizarea randamentelor pentru investitori şi asigurarea unei creşteri sustenabile, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Cu o experienţă de peste două decenii în piaţa de capital din România, Marius Moldovan revine în echipa executivă a fondului pe investiţii pe care a mai coordonat-o, ca preşedinte, în perioada 2020-2021. Rolurile deţinute de acesta de-a lungul timpului, atât în structurile de conducere şi supraveghere ale Transilvania Investments, cât şi în cele ale companiilor în care Transilvania Investments este acţionar majoritar, îi conferă expertiza necesară pentru implementarea direcţiilor strategice definite pentru dezvoltarea fondului de investiţii, potrivit comunicatului.

În noul său mandat de preşedinte executiv, Marius Moldovan va urmări, împreună cu membrii Directoratului, atingerea obiectivelor principale stabilite de către acţionarii Transilvania Investments pentru perioada 2024-2028: realizarea unei creşteri anuale de cel puţin 6% a valorii activului net unitar şi o reducere de cel puţin 7% a discount-ului de tranzacţionare, remunerarea acţionarilor printr-un mix de instrumente (dividende şi reducerea discount-ului de tranzacţionare), creşterea ponderii dividendelor generate de portofoliul de participaţii majoritare, restructurarea portofoliului istoric, etc.

"Transilvania Investments are, în acest moment, o echipă pregătită să aducă o perspectivă proaspătă şi să aplice strategii inovative în activitatea sa. Rămânem concentraţi pe creşterea portofoliului administrat, iar identificarea de noi oportunităţi în acest sens este vitală pentru a atinge obiectivele ambiţioase pe care le-am setat în beneficiul acţionarilor noştri. Sunt încrezător că, prin noul leadership, vom continua trendul crescător din ultimii ani.", spune Marius Moldovan, noul preşedinte executiv al Transilvania Investments.

Transilvania Investments administrează, la data de 30.06.2024, active în valoare totală de 2.061,88 milioane lei, în creştere cu 38,19% faţă de valoarea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului precedent şi în creştere cu 13,04% comparativ cu 31.12.2023. Fondul de investiţii a început, în luna iulie, distribuirea către acţionari a dividendelor aferente exerciţiului financiar 2023, în valoare brută de 0,015 lei/acţiune, se menţionează în comunicat.

Rezultatele financiare pentru prima jumătate a acestui an vor fi publicate în data de 12 august a.c.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb