MARIUS PAŞCAN: ''Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte''

G.U.
Politică / 12 august 2020

''Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte''

Liderilor grupului parlamentar PMP din Camera Deputaţilor, Marius Paşcan, a susţinut, astăzi, în plenul Parlamentului, că pandemia de coronavirus a fost gestionată într-un mod "deficitar", iar PSD şi PNL au generat "o complicitate toxică", din dorinţa de a polariza politic România, conform Agerpres.

"Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte. Trebuie doar să citim cifrele furnizate de Centrul European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor, din care rezultă că avem în ultimele şase săptămâni cel mai mare număr de infectări şi de decese din UE raportat la suta de mii de locuitori. (...) Complicitatea toxică generată de dorinţa de a polariza politic România între PSD şi PNL ne-a pus în situaţia de a fi 'oaia neagră' a Europei. Şi, mai rău, de a pierde 2.800 de concetăţeni de-ai noştri, căzuţi fără vreo vină, cu această boală nemiloasă", a afirmat Paşcan.

În opinia liderului PMP, această situaţie a fost generată de înţelegerea "subterană absolut ruşinoasă" dintre PSD şi PNL, din perioada ianuarie - martie privind declanşarea alegerilor anticipate, "derobarea prea rapidă" de responsabilitate a actualei Puteri, care a impus "prea devreme" trecerea la starea de alertă, relaxarea "prematură" a măsurilor de prevenţie sanitară din partea Guvernului, pe fondul "presiunilor uriaşe venite dinspre politicieni iresponsabili ai PSD", strategia "dezastruoasă" de comunicare cu românii, precum şi "amenzile, ameninţările constante şi tentativele de a-i speria pe oameni, care nu au făcut decât să creeze noi falii la nivelul unei societăţi şi aşa predispusă la neîncredere".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. OMUL lui D-zeu cu năravul DRACULUI.

    Asa este! Doar seful tau, Petrov putea gestiona mai bine situatia.......! A paharelor umplute cu whisky, in care cuburile de gheata trebuie sa pluteasca!

    1. Pupa-l-ai in c..r că prea des îl critici!

      Pai, daca il critic inseamna ca eu nu fac ce faci tu, Avortonule, care-l lingi pe Petrov intre buci de dimineata pana seara si ceri apoi si altora s-o faca! Nu sunt toti Sugaci ca tine!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb