MasterCard extinde parteneriatul cu Samsung pentru a introduce Samsung Pay în Europa

Elena Deacu
Comunicate de presă / 30 iulie 2015

MasterCard şi Samsung Electronics Co., Ltd. au anunţat astăzi extinderea parteneriatului lor global prin utilizarea platformei MasterCard Digital Enablement Service (MDES), pentru a implementa serviciul Samsung Pay în Europa.

Samsung Pay este un serviciu de plăţi mobile care le oferă consumatorilor posibilitatea de a folosi dispozitivele mobile de ultimă generaţie pentru cumpărături în magazine la terminale contactless şi cu bandă magnetică, utilizând tehnologiile NFC şi MST.

Emitenţii europeni de carduri vor putea să se conecteze la platforma MDES şi să activeze serviciul Samsung Pay în Europa, după lansare, iar posesorii de carduri emise de instituţiile partenere îşi vor putea înrola cardurile de credit, debit, preplătite şi business, în serviciul Samsung Pay şi îşi vor putea folosi dispozitivele mobile pentru cumpărături. Recent anul acesta, MasterCard a anunţat că va furniza Samsung Pay serviciul de tokenizare pentru plăţi securizate şi rapide, asigurȃnd o conectare rapidă cu băncile partenere din Statele Unite ale Americii.

"Samsung Pay anunţă cu plăcere că îşi uneşte forţele cu MasterCard pentru a oferi o experienţă de plată mobilă simplă şi sigură, ce vizează extinderea acceptării la comercianţi, pentru posesorii şi emitenţii de carduri MasterCard în Europa" a declarat Injong Rhee, EVP al Samsung Electronics, Global Head al Samsung Pay. "Ambele organizaţii sunt dedicate pioneratului în materie de inovaţii financiar-tehnologice, care vor împlini promisiunea unui adevărat portofel mobil."

"Considerând expansiunea globală şi creşterea utilizării dispozitivelor mobile interconectate, suntem încȃntaţi să extindem parteneriatul nostru cu Samsung, prin oferirea serviciilor Samsung Pay şi MDES posesorilor de carduri din Europa. Europenii au fost deschizători de drumuri în adoptarea noilor soluţii de plată, iar prin parteneriatul puternic cu Samsung, ne propunem să continuăm inovaţia în comerţul mobil, prin crearea unor experienţe de plată digitală simple şi sigure pentru consumatori," a declarat Javier Perez, preşedintele MasterCard Europe.

Lansarea Samsung Pay în Statele Unite şi Coreea de Sud este programată pentru finalul acestei veri, iar Samsung lucrează momentan cu bănci şi parteneri, pentru a aduce serviciul de plăţi în Europa.

De la lansarea MDES în 2013, milioane de conturi MasterCard au fost tokenizate pentru utilizarea în apreciatele servicii de tip portofel digital. În prezent, MDES oferă servicii de tokenizare pentru carduri de credit, debit, co-brand, preplătite şi business. Tokenizarea cardurilor private label, anunţată în iunie, va demara în trimestrul al treilea al acestui an. Serviciile de tokenizare pentru aplicaţii, eCommerce şi programe de stocare a datelor de card pentru tranzactii recurente vor fi disponibile comercianţilor din Statele Unite şi Canada în cursul acestui an şi se vor extinde la nivel global în toate pieţele MDES.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb