MCTI - premiat pentru Proiectului Pilot "Economia Bazată pe Cunoaştere"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 aprilie 2007

În cadrul Galei Premiilor IT&C ale României pentru anul 2006, organizată sub înaltul patronaj al Parlamentului României, premiul pentru proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional a fost acordat Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei pentru proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", implementat în perioada 2005-2006.

Evenimentul premiază anual cele mai reprezentative proiecte şi produse din domeniul IT&C, pe baza voturilor juriului şi ale reprezentanţilor din industrie.

Proiectul MCTI "Economia Bazată pe Cunoaştere" contribuie la extinderea accesului la tehnologiile moderne informaţionale şi de comunicaţii, îmbunătăţirea cunoştinţelor de utilizare a calculatorului de către cetăţenii comunităţilor selectate, dezvoltarea şi promovarea serviciilor de e-government, modernizarea procesului educaţional şi de instruire în mediul rural şi al oraşelor mici, precum şi la promovarea comerţului electronic şi adoptarea unor soluţii inovatoare de către mediul de afaceri local.

Romsys, companie cu o experienţă de peste 13 ani în implementarea de soluţii informatice complexe în România, este onorată de a fi contribuit, în cadrul fazei pilot a acestui proiect, la punerea în practică a strategiei naţionale privind tehnologia informaţiei şi comunicatiilor şi atingerea obiectivului de aderare a României la Uniunea Europeană.

Soluţia Romsys s-a remarcat prin performanţă şi raport calitate/preţ superior. Unul din avantajele companiei Romsys a constat în experienţa îndelungată în asigurarea finalizării cu succes a unor proiecte de complexitate şi magnitudine similară.

Contractul a prevăzut lucrări de livrare şi instalare de echipamente IT şi comunicaţii, precum şi servicii de integrare pentru Reţele Electronice ale Comunităţilor Locale în localităţile Pilu (judeţul Arad), Jurilovca (judeţul Tulcea) şi Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb