MEDIA GALAXY deschide primul magazin din Pitesti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 30 iunie 2008

MEDIA GALAXY îşi deschide porţile pentru piteşteni. Pe o suprafaţă de peste 3 000 mp MEDIA GALAXY Piteşti va expune o gamă de peste 30 000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii, multimedia şi entertainment.

MEDIA GALAXY s-a impus pe piaţa românescă ca lider în domeniul retail de calitate. Suprafeţele mari de vânzări şi Cea mai variată gamă de produse l-au poziţionat ca trendsetter al pieţei de profil încă din 2004. Prezentă în gamă a ultimelor noutăti tehnologice la nivel internaţional, interconectarea produselor şi posibilitatea de testare a acestora la raft l-au transformat în magazinul destinaţie care oferă conexiunea cu tehnologia de mâine.

Gama extrem de variată de produse oferă în acelaşi timp preţuri pentru orice buzunar. În MEDIA GALAXY clienţii vor găsi cu siguranţă produsul pe care şi-l doresc.

MEDIA GALAXY Pitesti îşi va deschide porţile în cadru complexului comercial Jupiter City, situat la intrarea în municipiul Piteşti pe DN65B, KM 6+0,72, comuna Bradu, judeţul Argeş.

MEDIA GALAXY Piteşti este unic pe piaţa prin faptul că oferă cea mai mare gamă de produse de entertainment. Cumpărătorii pot găsi peste 2000 de filme în format DVD şi primele filme din România în format Blu-Ray Disc. În fiecare lună sunt lansate peste 20 de filme noi dar şi peste 20 filme de colecţie în premieră, în format DVD. De asemenea, clienţii pot găsi peste 3000 de albume de muzică disponibile pe CD, peste 1000 albume şi concerte în format DVD, şi lunar apar aproximativ 30 de noi albume.

Peste 1000 de jocuri pe diferite formate (PC, PS2, PSP, Nintendo DS dar şi pentru consolele de ultimă generaţie) pot fi achiziţionate din MEDIA GALAXY. Aici clienţii pot testa şi achiziţiona cea mai variată gamă de console: PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite dar şi noua consolă PSP Slim & Lite.

Special pentru sezonul din aceast an, oferta MEDIA GALAXY Piteşti include o gamă de peste 40 de modele de aparate de aer condiţionat tip mono split, dublu split şi portabile. De la tehnologiile revoluţionare de filtrare şi purificare a aerului până la cele convenţionale, aparatele de aer condiţionat sunt disponibile cu preţuri variind între 600 şi 4 000 de lei.

Serviciul de instalare se asigură contra cost într-un termen record - maxim 5 zile lucrătoare.

Numai în MEDIA GALAXY Piteşti este disponibilă o gamă de peste 120 de modele de televizoare LCD şi 30 modele de televizoare cu plasmă, 15 mărci naţionale şi internaţionale dintre care 2 sunt branduri proprii: Myria şi Teletech.

Ultimele noutăţi la nivel mondial din domeniul produselor IT sunt disponibile în MEDIA GALAXY Piteşti. Cel mai mare număr de laptop-uri şi sisteme IT sunt expuse în spaţii special amenajate alături de accesoriile necesare. Astfel peste 20 de mărci pot fi găsite pe rafturile MEDIA GALAXY Piteşti.

Peste 100 modele de aparate frigorifice inclusiv frigidere Side by Side şi 100 de tipuri de maşini de spălat aparţinând celor 13 branduri sunt prezente în MEDIA GALAXY Piteşti.

Gama Visual acoperă toate opţiunile, inclusiv camere profesionale de ultima generaţie şi accesorii. În rafturile MEDIA GALAXY Piteşti sunt expuse peste 60 modele de camere foto şi 35 de modele de camere video, alături de toate accesoriile aferente necesare. Tot aici este disponibilă o gamă impresionantă de rame foto şi imprimate digitale pentru fotografii.

Gama de servicii oferite, unică pe piaţa de retail din România, asigură disponibilitatea produselor în stoc, service-ul în perioada garanţie si post garanţie pentru produsele achiziţionate iar transportul produselor voluminoase este gratuit.

De asemenea, MEDIA GALAXY oferă clienţilor consultanţă privind caracteristicile tehnologice, verificarea produsului, instalarea acestuia, precum şi consultanţă post vânzare prin serviciul Relaţii Clienţi disponibil 7 zile din 7.

Serviciile de creditare flexibile şi performante fac ca orice produs să devină accesibil imediat. Numai în MEDIA GALAXY este disponibil serviciul de creditare "20 de rate fără costuri pentru toate produsele", un serviciu financiar cu dobandă 0% (DAE0%) pe o perioadă de 20 de luni.

Serviciile de comunicaţii sunt o componentă importantă a ofertei MEDIA GALAXY, în magazin fiind disponibile: abonamente operatori TV şi Internet, servicii Orange, reîncărcare electronică pentru diverse tipuri de cartele valorice.

"Ne bucurăm să deschidem primul magazin MEDIA GALAXY din Piteşti. Alături de partenerii noştri tradiţionali - Carrefour, Mobexpert - lansăm în complexul Jupiter City Piteşti un proiect de anvergură. Vom oferi astfel piteştenilor o gamă extrem de variată de produse şi servicii de retail la cele mai înalte standarde. În plus MEDIA GALAXY Piteşti oferă garanţia celui mai bun preţ, fiind astfel locul destinaţie unde cu siguranţă clientul nostru va găsi produsul căutat." declară Adrian Urda, CEO ALTEX ROMÂNIA.

Deschiderea magazinului MEDIA GALAXY Piteşti a însemnat o investiţie de aproximativ 1 million euro şi crearea a 60 de noi locuri de muncă.

Special pentru deschidere, MEDIA GALAXY Piteşti vine cu o serie de oferte incredibile. Astfel televizorul Myria cu diagonală de 54 cm şi ecran plat este disponibil la pretul de 199 lei, cu o reducere de 40% faţă de preţul standard. Sistemul GPS Evolio cu ecran LCD tactil de 3.5"" poate fi achiziţionat la numai 399 lei.

Televizorul LCD Teletech cu diagonala de 66 de cm, rezoluţie de 1.366x768 poate fi achiziţionat la preţul de numai 999 iar camera Sony DSCH9 cu zoom optic 15x şi rezoluţie de 8.1 MP este disponibilă la preţul de numai 699 lei, cu o reducere de 50% faţă de preţul standard.

Laptop-ul Asus GP 1705 cu diagonală de 15.4"" şi memorie de 2 GB este disponibil la preţul de 1299 lei. Aparatul de aer condiţionat Unionaire cu capacitate 12.000 BTU/h poate fi achiziţionat la preţul de 599 lei.

Maşina de spălat Indesit cu 1.100 rpm şi clasă energetică A+ poate fi achiziţionată la preţul de 749 lei iar frigiderul Indesit cu capacitate totală de 260 litri şi clasă energetică A+ este disponibil la preţul de 799 lei.

Oferta este valabilă în perioada 26 06 - 02 07 2008. Detalii privind oferta promotională sunt disponibile în magazin.

MEDIA GALAXY este brand al grupului ALTEX, lider pe piaţă de electronice, electrocasnice şi IT&C din România. În prezent reţeaua numără 18 magazine deschise în principalele oraşe din ţară. MEDIA GALAXY oferă clienţilor săi cea mai variată gamă de produse punându-le la dispoziţie sisteme de finanţare generoase şi flexibile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb