Media: Medvedev îi acuză pe liderii din SUA, Franţa, Marea Britanie şi Germania că sunt complici în atentatul de la Moscova

A.F.
Politică / 8 aprilie

Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev

Una dintre principalele voci radicale ale Kremlinului, fostul preşedinte Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedinte al Consiliului rus de Securitate, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii, Franţei şi Germaniei drept complici în atacul terorist de la Crocus City Hall, în spatele căruia s-ar afla, potrivit Moscovei, Ucraina, conform news.ro.

Postul de televiziune Pervîi Kanal a difuzat imagini de la interogatoriul pe care Serviciul Federal de Securitate (FSB) l-a luat celor care sunt acuzaţi de comiterea atacului terorist din 22 martie de la Crocus City Hall, din Krasnogorsk, suburbie a Moscovei, relatează TASS.

Aceştia ar fi mărturisit că o persoană numită Sayfullo, coordonatorul lor, le-ar fi spus că îi va ajuta să treacă graniţa ucraineană şi, de asemenea, le-a promis că le va plăti câte un milion de ruble fiecăruia dintre ei.

"Sayfullo ne-a informat să mergem în Ucraina, la Kiev. Acolo va da 1 milion de ruble (cca. 10.000 de euro - n.r.)", a declarat în timpul interogatoriului unul dintre acuzaţi.

Un alt acuzat a povestit, la rândul lui, despre ajutorul promis la trecerea frontierei ucrainene. "Am fi mers la Kiev, unde trebuia să aşteptăm bani - câte 1 milion de ruble. Sayfullo a spus că acolo, la graniţa ucraineană, ne vor aştepta nişte tipi care ne vor ajuta să trecem graniţa şi să ajungem la Kiev... (Coordonatorul a spus): Sunaţi-mă, apoi vă voi spune ce să faceţi", a relatat el.

Într-o postare în limba engleză pe X, Dmitri Medvedev a comentat imaginile cu interogatoriul teroriştilor difuzate de Pervîi Kanal.

"Măi, măi, stimaţi lideri ai SUA şi ai ţărilor europene! Faptul că teroriştii au declarat că li s-a promis un milion de ruble la Kiev şi că pentru a ajunge acolo trebuiau să treacă printr-o breşă de la graniţa ruso-ucraineană nu a fost suficient pentru voi? Aşadar, atacul terorist a fost ordonat de ISIS, nu-i aşa? Adevăraţii angajatori sunt ticăloşii de naţionalişti ucraineni, copiii voştri adoptivi. Iar complici la această crimă sunteţi voi toţi, Biden, Macron, Sunak, Scholz şi alte slugi. Nu vom uita asta!", a ameninţat Dmitri Medvedev.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Si ce v-au mai marturisit teroristii ? spuneti tot , nu tineti pentru voi , suntem curiosi.

    1. Plata in ruble?!

      Numai rusii platesc in ruble si numai de la rusi pot fi pretinse ruble.

      Daca aveau alt sponsor, primeau dolari sau euro, nu ruble! 

      Doamne fereste ca MEDVEDEV sa conduca din nou RUSIA. In aceasta situatie,nu o sa ii mai arda nimanui de GLUME si luari la MISTO. Cred ca atunci,vom cauta cu totii niste GAURI unde sa ne ascundem de NENOROCIREA pe care ar aducea pe capul GLOBULUI de acest DESCREIERAT. Ma gandesc ca intre Romania si RUSIA,sunt cam 1000 de KM. si Romania o sa fie una din primele tinte ale DESCREIERATULUI. Decat sa angajeze ISIS,UCRAINIENII si nu mai stiu cine teroristi care sa ucida rusi nevinovati,mai bine sa le dea ordin teroristilor sa il termine pe MEDVEDEV.!

    Dupa o sticla de vodka, Medvedev o acuza si pe mamica-sa...

    Un milion de ruble a ajuns 10.000 de dolari. Atat am retinut. Pe cand 100 de dolari sau 1 dolar? Razboil e scump. Ma bine si-ar vedea de treaba.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb