Medicover România îşi extinde expertiza în servicii medicale integrate prin achiziţia spitalului Polaris Medical din Cluj-Napoca

G.U.
Companii / 13 ianuarie 2022

Medicover România îşi extinde expertiza în servicii medicale integrate prin achiziţia spitalului Polaris Medical din Cluj-Napoca

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei spitalului Polaris Medical din Cluj-Napoca, cel mai mare spital privat de recuperare medicală la nivel naţional, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Medicover vine astfel în sprijinul pacienţilor din zona de nord-vest a ţării cu o abordare multidisciplinară şi o bază de tratament ultramodernă dotată cu echipamente performante. Medicover va face o investiţie de peste 8 milioane de euro în următorii ani în spital pentru dezvoltarea serviciilor medico-chirurgicale.

Medicover România îşi consolidează astfel prezenţa în una dintre cele mai dinamice regiuni din punct de vedere economic, şi în unul dintre cele mai apreciate centre universitare, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca fiind printre primele 1.000 cele mai bune instituţii de învăţământ superior din lume. Polaris va beneficia de resurse şi expertiză pentru a se dezvolta şi a asigura pacienţilor servicii medicale la cele mai înalte standarde, promovând, în acelaşi timp, scopul asumat de Medicover de a îmbunătăţi şi susţine sănătatea şi bunăstarea.

"A investi în sănătate înseamnă a investi în oameni. Angajamentul pentru grija faţă de pacienţii noştri şi pentru calitatea actului medical ne vor ghida în continuare planurile de dezvoltare. Vom investi peste 8 milioane de euro pentru a reconfigura Polaris într-un spital multidisciplinar destinat diagnosticului şi tratamentului pacienţilor cu afecţiuni acute. Ne bucurăm să îl avem alături de noi în acest proiect şi pe fondatorul spitalului Pelican Medicover din Oradea şi să continuăm astfel excelenta colaborare şi să ne extindem expertiza în serviciul pacienţilor", a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

"Ne onorează că un grup internaţional de calibrul Medicover a ales Polaris pentru extinderea operaţiunilor în România. Încă de la început ne-am dorit să oferim pacienţilor din Cluj o unitate medicală în care au parte de cele mai înalte standarde de îngrijire medicală. Medicover are un istoric impresionant de peste 26 de ani în România, dar şi în regiune, şi aduce o expertiză solidă pe piaţa locală de servicii medicale şi va dezvolta mai departe capacitatea Polaris de a deservi pacienţii din nord-vestul ţării", a declarat Tudor Socea, fondatorul Spitalului Polaris Medical.

Potrivit sursei citate, în urma tranzacţiei, Medicover va deţine pachetul majoritar din acţiunile Polaris Medical. Dr. Ovidiu Gogu Cacuci, fondatorul Spitalului Pelican Oradea, preluat de Medicover în 2018, va fi partener în proiect. Polaris este unul dintre cele mai mari spitale private la nivel naţional cu o capacitate de 180 de paturi pentru spitalizare continuă, precum şi 14 paturi pentru spitalizare de zi şi peste 20 de specialităţi medicale în ambulator. Spitalul va colabora cu cele două clinici Medicover din Cluj-Napoca, venind astfel în întâmpinarea nevoilor pacienţilor.

Achiziţia Polaris este susţinută de angajamentul asumat de Medicover România de a investi în sănătate şi în parteneriate menite să crească accesul la serviciile medicale de calitate pe plan naţional. Cele două companii împart o cultură comună pentru abordarea holistică a pacientului, precum şi respectul pentru îngrijirea standardizată care promovează excelenţa clinică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb