Medicover România lansează o ofertă de abonamente medicale pentru IMM-uri şi start-up-uri

S.B.
Companii / 24 martie 2021

Medicover România lansează o ofertă de abonamente medicale pentru IMM-uri şi start-up-uri

Medicover România anunţă lansarea pachete de abonamente personalizate IMM Start şi IMM Premium, concepute pentru IMM-uri şi start-up-uri, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Serviciile medicale pot fi accesate oriunde în reţeaua Medicover şi în clinicile partenere din ţară. Pachetele permit completarea cu servicii de medicina muncii, personalizate în funcţie de specificul industriei.

"Companiile mici şi mijlocii joacă un rol important în revenirea economiei după pandemie prin capacitatea specifică de inovare şi adaptare şi impactul avut în comunităţile deservite. Dorim să fim aproape de aceste companii, ajutându-le să-şi reia activitatea în siguranţă, prin aceste pachete medicale accesibile", a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România. "Dorim, de asemenea, să încurajăm companiile din România, mici sau mari, să pună un accent mai mare pe sănătatea emoţională a angajaţilor. Acesta este motivul pentru care noile pachete includ reduceri de până la 50% pentru consultaţiile de psihologie şi pediatrie", a precizat dr. Cîrstina.

Noile abonamente pentru IMM-uri şi start-up-uri oferă acces la o gamă amplă de analize, proceduri şi investigaţii medicale, de la cele uzuale până la unele complexe ca: radiografii & ecografii, CT/RMN, mamografii. Consultaţiile şi investigaţiile acoperă specialităţi de bază - medicină generală, medicină internă, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, O.R.L. şi dermatologie - sau specialităţi precum alergologie, endocrinologie, gastroenterologie etc.

Beneficiarii pot apela oricând la un screening anual de prevenţie, o linie gratuită non stop pentru sfaturi medicale sau consultaţii de medicină generală şi internă. De asemenea, pachetele includ discount-uri pentru serviciile de ginecologie, oftalmologie, O.R.L. sau dermatologie, protocolul de sarcină, analizele medicale din reţeaua Synevo, investigaţiile de imagistică - (CT), (RMN), mamografie - şi cazarea în spitalele Medicover Bucureşti şi Pelican Oradea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb