MedLife - cifră de afaceri în creştere cu 24%, în primul semestru al anului

F.D.
Piaţa de Capital / 30 august

MedLife - cifră de afaceri în creştere cu 24%, în primul semestru al anului

MedLife, reţea de servicii medicale private din România, prezintă rezultatele financiare pentru primul semestru al anului în curs, evidenţiind o creştere importantă a cifrei de afaceri consolidate pro forma, care a atins 1,3 miliarde lei, în creştere cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Compania a înregistrat un profit net de 17,4 milioane de lei, de peste 3 ori mai mare decât cel de anul trecut, care se ridica la 5 milioane de lei.

"Rezultatele din primul semestru arată bine, atât în materie de venituri, cât şi în materie de margini, iar acest lucru vine să confirme faptul că strategia pe care o urmăm este una sănătoasă şi eficientă. Ne-am consolidat puternic în ultima perioadă, fiind nu doar singura companie listată la bursă, ci şi singura rămasă cu capital autohton în topul serviciilor medicale. Am investit în echipa de medici, am investit în tehnologie şi aparatură de top, am investit în digitalizare şi optimizări de procese, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Avem o creştere robustă în zona de servicii medicale, semn că românii au început să pună mai mult preţ pe zona de prevenţie şi pe sănătate în general.

Pe lângă serviciile de prevenţie, românii au început să investească tot mai mult şi în zonele de wellness, nutriţie şi mindfulness, toate coroborate ducând la un stil de viaţă mai sănătos. Deci nu mai vorbim despre abonamentul de sănătate, ci despre abonamentul de sănătate şi wellness - acest pachet integrat de servicii care te ajută mai degrabă să previi boli şi să întreţii o stare bună de sănătate, nu neapărat să tratezi sau să intervii când boala este deja într-o etapă avansată", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al Grupului MedLife.

Majoritatea liniilor de business ale Grupului MedLife au înregistrat o performanţă bună, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Astfel, cele mai mari creşteri au fost înregistrate de spitale (+38%), de laboratoare (+29%), urmate de divizia corporate (+25%) şi de clinici (+23%).

În egală măsură, MedLife a înregistrat progrese semnificative în domeniul tratamentelor chirurgicale avansate - de la intervenţii cu ajutorul roboţilor în domeniul urologiei şi chirurgiei generale şi până la operaţii complexe în specialităţi de nişă, precum oncologia sau neurochirurgia. Grupul are o prezenţă solidă în aceste domenii în oraşe precum Cluj, Braşov, Sibiu şi Bucureşti, reflectând angajamentul său de a oferi cele mai bune servicii medicale şi cele mai avansate tehnologii pacienţilor.

În materie de noi achiziţii şi demersuri de extindere, reprezentanţii companiei şi-au confirmat interesul şi deschiderea către noi oportunităţi de dezvoltare, atât autohton , cât şi în ţările din vecinătate. Dincolo de intenţia de consolidare în Ungaria, Medlife vizează şi posibilitatea de a testa alte pieţe din regiune.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nvidia e pomana

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb