MedLife deschide o nouă unitate în Timişoara

F.D.
Piaţa de Capital / 13 septembrie 2023

MedLife deschide o nouă unitate în Timişoara

MedLife, reţea de servicii medicale private din România, deschide un nou Centru de Excelenţă în Medicina Materno-Fetală, la Timişoara, în urma unei investiţii de un sfert de milion de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

"În multe specialităţi medicale, Timişoara urcă, an după an, ca putere de diagnostic, spre nivelul clinicilor de renume din Europa occidentală. Ne bucurăm că, în acest moment, în Medici's, putem deschide un astfel de centru, la un standard atât de ridicat. Considerăm că este o normalitate să avem aşa ceva în Timişoara şi mulţumim Grupului MedLife, liderul serviciilor medicale private din România, că a avut încredere pentru a investi în Medici's şi în Timişoara. Investiţiile MedLife în Timişoara, cumulate cu cele bugetate pentru anul 2024, se vor ridica la cca 20 de milioane de euro. Intenţia este de a transforma Timişoara într-una dintre principalele platforme medicale private ale României, cu impact euroregional", declară Dr. Adrian Bădescu, fondator, asociat şi director general al Clinicilor Medici's din Timişoara, parte din Grupul MedLife.

Primul centru MedLife specializat în intervenţii fetale

Potrivit sursei citate, noul Centru de Medicină Materno-Fetală din cadrul MedLife Medici's este specializat atât în diagnosticul şi monitorizarea sarcinilor cu risc crescut de anomalii, cât şi în intervenţii la nivelul fătului. De altfel, acesta este unul dintre puţinele centre din întreaga ţară în care se pot realiza proceduri intrauterine în vederea identificării şi tratării unor eventuale patologii ale fătului.

În comunicatul MedLife se mai precizează că: "Echipa medicală poate realiza atât intervenţii fetale diagnostice pentru identificarea unor anomalii cromozomiale sau genetice, cât şi intervenţii fetale terapeutice pentru drenajul unor acumulări lichidiene fetale sau în cazul sarcinilor multiple discordante, în care unul dintre feţi prezintă o anomalie cromozomială sau o malformaţie gravă."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. M si aici sunt banii dumneavoastra viitori pensionari.

    La proxima majorare de capital a MedLife poate ar fi util sa nu se mai dea ''actiuni gratuite'' ci consultatii gratuite in clinicile grupului...pentru actionarii fideli. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb