MedLife îşi întăreşte poziţia în sfera de secvenţiere genetică şi inovaţie medicală, prin intrarea în acţionariatul Personal Genetics

T.B.
Companii / 3 aprilie

MedLife îşi întăreşte poziţia în sfera de secvenţiere genetică şi inovaţie medicală, prin intrarea în acţionariatul Personal Genetics

MedLife, reţeaua de servicii medicale private din România, anunţă intrarea în acţionariatul Personal Genetics, centru de genetică medicală umană, cu acoperire naţională, înfiinţat în anul 2011, se arată într-un comunicat al MedLife, remis redacţiei.

Cu o prezenţă de referinţă pe piaţa medicală românească, Personal Genetics se remarcă prin echipa sa de specialişti de înaltă calitate şi tehnologia de vârf utilizată în laboratorul său de genetică medicală. Compania oferă servicii avansate de diagnostic genetic pentru o gamă variată de afecţiuni, în oncologie, onco-hematologie, ginecologie şi boli rare, fiind angajată activ în dezvoltarea şi aplicarea de metode noi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor. Prin reţeaua sa extinsă, de 18 centre în întreaga ţară şi multiple certificări internaţionale, Personal Genetics întăreşte statutul MedLife de lider în domeniul geneticii medicale din România, se mai arată în comunicat.

Potrivit companiei, "Prin intrarea în acţionariatul Personal Genetics, pe de o parte, răspundem nevoilor pieţei pentru inovare şi servicii medicale de înaltă calitate. Completarea expertizei noastre pe zona de oncogenetică confirmă capacitatea noastră de a anticipa şi satisface cerinţele în continuă schimbare ale pacienţilor şi ale industriei medicale, aducând medicina viitorului în prezent. Ne propunem să valorificăm potenţialul acestui parteneriat pentru a crea rezultate durabile şi sustenabile, oferind simultan pacienţilor noştri cele mai avansate şi personalizate soluţii medicale disponibile la nivel internaţional.

Pe de altă parte, prin această nouă achiziţie confirmăm statutul nostru de jucător veritabil şi de încredere în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor pe piaţa medicală privată. Cultura organizaţională şi disciplina financiară solidă reprezintă cheia succesului nostru în procesul de integrare, care demonstrează ca avem capacitatea să consolidăm şi să extindem operaţiunile noastre în mod eficient şi sustenabil. Urmează, probabil, o perioadă efervescentă pe partea de M&A în domeniul medical privat din România şi suntem pregătiţi în acest sens", a declarat Mihai Marcu, CEO şi Preşedinte al grupului MedLife.

Conform datelor din comunicat, "Cu un accent deosebit pe medicina personalizată şi preventivă, Personal Genetics oferă de mai bine de un deceniu suport medical pentru a conduce pacienţii şi medicii către o nouă eră în medicină, în care informaţiile genetice sunt utilizate în mod eficient pentru a îmbunătăţi diagnosticul, tratamentul şi monitorizarea afecţiunilor genetice. Ne bucurăm să găsim în MedLife un partener strategic alături de care vom intra într-o nouă etapă a evoluţiei şi dezvoltării noastre. Prin acest pateneriat, avem oportunitatea de a accelera inovaţia şi de a extinde impactul nostru în domeniul medical, MedLife fiind liderul medical privat cu cea mai largă bază de pacienţi şi cel mai mare know-how în medicină integrată, având o echipă solidă de medici buni şi tehnologie avansată. Privim cu încredere către viitorul colaborării noastre şi suntem hotărâţi să continuăm să aducem valoare pentru pacienţi şi pentru întreaga industrie medicală", a declarat Ariadna Löwendal-Dănilă, CEO Personal Genetics.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb