MedLife preia pachetul majoritar de 76% din Expert Med Centrul Medical Irina, care va fi integrat sub reţeaua Sfânta Maria

G.U.
Piaţa de Capital / 30 decembrie 2021

MedLife preia pachetul majoritar de 76% din Expert Med Centrul Medical Irina, care va fi integrat sub reţeaua Sfânta Maria

Sistemul Medical MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pentru pachetul majoritar în proporţie de 76% al companiei Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucător independent de pe piaţa serviciilor medicale private din Galaţi, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, parte a grupului MedLife, prin care reţeaua îşi extinde astfel prezenţa la nivelul Moldovei.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat în 1999, având peste 22 de ani de experienţă pe piaţa serviciilor medicale private. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane RON.

Potrivit sursei citate, de serviciile Centrului Medical Irina vor beneficia atât pacienţii reţelei Sfânta Maria, cât şi cei ai Sistemului Medical MedLife

Centrul Medical Irina oferă servicii medicale integrate, precum servicii de ambulator, laborator, medicina muncii şi radiologie, la cele mai bune standarde. Pacienţii au posibilitatea de a efectua analize medicale complete în cadrul laboratorului clinic şi au acces la cabinete de consultaţii cu peste 20 de specialităţi medicale, printre care ortopedie, chirurgie generală, chirurgie plastică, intervenţii rapide pentru hemoroizi, obstetrică-ginecologie, gastroenterologie, urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicină generală, medicină de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alergologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, oncologie.

Centrul Medical este în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, Diabet Zaharat Nutriţie şi Boli Metabolice, îngrijiri la domiciliu, şi, de asemenea, cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. pentru analize de laborator.

"Sfânta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, a fost fondat în urmă cu aproximativ 5 ani, timp în care s-a transformat într-o reţea naţională de sănătate, prin care venim în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici şi medii. Strategia noastră de extindere vizează dezvoltarea organică şi prin achiziţii a reţelei, orientându-ne, în principal, spre acoperirea oraşelor sub 100.000 locuitori. Această nouă tranzacţie înseamnă un pas important pentru consolidarea reţelei la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al Sfânta Maria pe zona Brăila-Galaţi. În plus, grupul deţine un laborator la Brăila, iar achiziţia acestui nou business aduce cu sine oportunitatea de a creşte organic, prin deschiderea în locaţie a unei clinici, având echipa de specialişti a Centrului Medical Irina din Galaţi şi ţinând cont de faptul că spaţiul închiriat în prezent ne permite acest lucru", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb