MedLife transferă Dentalife catre DENT ESTET, parte a Grupului MedLife

M.C.
Piaţa de Capital / 20 decembrie 2022

MedLife transferă Dentalife catre DENT ESTET, parte a Grupului MedLife

Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 18 clinici stomatologice in 9 mari orase din Romania

Situata in Centrul Capitalei, clinica DentaLife ofera servicii medicale integrate intr-un cadru modern, atat pentru adulti, cat si pentru copii

DENT ESTET va continua sa investeasca in digitalizarea noii clinici pentru a oferi pacientilor cea mai noua tehnologie si cele mai bune servicii, atat in regim fee for service, cat si in regim de abonamente medicale

Grupul DENT ESTET îşi consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea DentaLife, prima clinică stomatologică de servicii medicale private din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, DentaLife devine, astfel, a 18-a clinica din portofoliul DENT ESTET, dupa deschiderea unei clinici in Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, şi a clinicii din Craiova, în aprilie, anul curent.

Stomatologie digitala integrata în noua clinica DENT ESTET din Bucuresti

Structurată pe două nivele, respectiv pe o suprafaţă de 400 mp, noua clinica DENT ESTET este dotată cu patru săli de tratament, o sală de intervenţii si un departament de radiologie dentară. Pacienţii vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, tehnologii high-end dezvoltate la nivel mondial, precum şi tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi, la acelaşi standard de performanţă existent în toate celelalte clinici din ţară ale grupului DENT ESTET.

"DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife şi ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim înca din 2016. Obiectul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale si stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale si la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua sa investim în digitalizarea noii clinici, dar şi în educaţia si pregătirea medicilor pentru ca pacienţii noştri să se bucure de tratamente eficiente si cu rezultate pe termen lung.", a declarat dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

Unitatea pune la dispoziţia pacienţilor servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetica, estetica dentară, ortodontie, endodontie, parodontologie, stomatologie generala, stomatologie pediatrica, radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei, toate acestea fiind disponibile atăt ân regim fee for service, cât şi în regim de abonamente medicale, subliniază sursa citată.

În perioada următoare, grupul DENT ESTET va implementa o gamă diversificată de abonamente si pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din Bucuresti, Sibiu, Braşov, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacienţilor servicii medicale care corespund nevoilor lor.

În plus, abonaţii MedLife care beneficiază de servicii stomatologice în cadrul clinicii DentaLife, vor putea accesa tratamente în oricare dintre cele 8 clinci DENT ESTET din Bucureşti.

DENT ESTET va investi în dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici si în perfecţionarea profesională a medicilor prin politica de sharing şi mentorat care caracterizează cultura organizaţională.

Investiţii continue pentru tehnologizarea noii clinici DENT ESTET

Grupul DENT ESTET va continua investiţiile în tehnologizarea serviciilor în cea de-a 8-a clinică din Bucureşti, situată în Bulevardul Dimitrie Cantemir 1, în zona Piaţa Unirii, care va oferi acelaşi nivel de digitalizare existent în toate celelalte clinici din portofoliul DENT ESTET. Astfel, tot mai mulţi pacienţi din Bucureşti pot accesa beneficiile oferite de stomatologia digitală, printre care acurateţe în diagnosticare, reducerea senzaţiei de durere şi disconfort, rapiditate în execuţia lucrărilor.

"Suntem încântaţi de acest nou pas al parteneriatului care ne leagă deja de mai bine de şase ani. Este de admirat forţa cu care DENT ESTET s-a dezvoltat în ultima perioada, ca urmare a unui nivel foarte ridicat de implicare si dedicare a echipei de management care se afla in spatele acestui grup. Prin accesarea serviciilor disponibile in noua clinica DENT ESTET, pacienţii vor beneficia de siguranţa unui diagnostic corect si complet, abordarea multidisciplinară si personalizată a fiecărui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar si de transparenta si comunicare, aceştia fiind principalii diferenţiatori ai clinicilor DENT ESTET pe piata de stomatologie din Romania.", a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb