Mega Mall găzduieşte primul magazin Rituals Cosmetics din România

A.F.
Companii / 24 septembrie

Mega Mall găzduieşte primul magazin Rituals Cosmetics din România

Pe 25 septembrie, Mega Mall adaugă o nouă destinaţie premium în portofoliul său. Centrul comercial inaugurează primul magazin Rituals Cosmetics din România, care va fi situat la parter. Momentul marchează o premieră naţională, oferindu-le vizitatorilor ocazia de a explora produsele de lux ale brandului internaţional, de la îngrijire corporală, până la parfumerie de casă şi ţinute confortabile.

Adăugarea unui brand internaţional de renume, precum Rituals Cosmetics, reflectă eforturile continue ale centrului comercial de a le răspunde vizitatorilor la aşteptările diverse. Astfel, le oferă acces la ultimele tendinţe globale în materie de îngrijire personală şi stare de bine. Cu fiecare nouă lansare, Mega Mall devine mai mult decât un centru de retail - se transformă într-un hub social, unde vizitatorii săi pot descoperi produse premium, pot participa la evenimente speciale şi se pot bucura de experienţe unice.

Începând cu 25 septembrie, de la ora 11:00, vizitatorii din Mega Mall se vor putea bucura de o experienţă unică de cumpărături în cadrul magazinului Rituals. Primii 150 de clienţi care achiziţionează un produs, indiferent de valoare, vor primi cadouri speciale pentru a sărbători acest moment deosebit.

Pe lângă cadourile pregătite de noul magazin, în decurs de 10 zile de la deschidere, Rituals oferă o reducere exclusivă pentru spumele de duş din colecţia Classic, disponibile la preţul de 35 lei, redus de la 49 lei. Membrii programului de fidelitate My Rituals se pot bucura de un avantaj suplimentar: la orice achiziţie de minimum 220 lei, aceştia vor primi gratuit beţişoare parfumate mini, disponibile într-o colecţie la alegere.

Rituals Cosmetics, cu origini în Amsterdam şi o prezenţă internaţională în peste 36 de ţări, este recunoscut pentru susţinerea sa faţă de sustenabilitate şi stare de bine. Magazinul din Mega Mall va ocupa un spaţiu generos de peste 205 mp.

Mai multe informaţii despre evenimentele găzduite de Mega Mall pot fi găsite pe site-ul oficial şi pe paginile de Instagram şi Facebook.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb