Membrii sindicatului România Film continuă greva foamei

F. A.
Macroeconomie / 22 ianuarie 2009

Membrii Biroului executiv al Sindicatului Liber "România Film", afiliat la Federaţia Naţională "Alfa ART" şi la CNS "Cartel ALFA", vor continua greva foamei, în faţa Ministerului Culturii, până la semnarea unui Protocol cu Ministerul Culturii, privind situaţia de la RADEF, precizează un Comunicat de presă al Cartel Alfa.

După trei zile de la intrarea în greva foamei a membrilor Biroului Executiv, Ministerul Culturii încă nu are o reacţie fermă şi nu dă semne că ar fi îngrijorat de situaţia de la RADEF sau de starea de sănătate a protestatarilor.

Totuşi, conflictul de la Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmului "România Film" l-a mobilizat pe senatorul Sergiu Nicolaescu, Preşedintele Comisiei de Cultură a Senatului, care azi, 22 ianuarie, a avut o scurtă întrevedere cu ministrul Culturii, în urma căreia a încercat să propună măsuri pentru rezolvarea situaţiei, pe linia celor cerute de sindicalişti.

Întrucât conflictul de la RADEF a escaladat, Confederaţia Naţională Sindicală "Cartel ALFA" a solicitat azi, de urgenţă, Ministerului Culturii şi Cultelor, semnarea unui Protocol prin care ministrul Culturii să se angajeze ca în 10 zile de la semnarea protocolului să numească un alt Consiliu de Administraţie la Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmului "România Film" (RADEF), să solicite noului Consiliu de Administraţie să pună în aplicare Sentinţa civilă nr. 7420/28.11.2008 pronunţată de Tribunalul Bucureşti - Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale în Dosarul nr. 26.920/3/2008, investită cu formulă executorie, să dispună prin ordin efectuarea unui audit financiar la RADEF "România Film" de către comisia numită în acest sens în termen de 10 zile de la semnarea protocolului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb