Membrii STAG s-au reunit la Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 mai 2007

Membrii Grupului Consultativ al Comisiei Europene pentru Tehnologii de Societate Informaţionalţ(STAG) s-au reunit la Bucureşti pentru a analiza oportunităţile utilizării pe scară largă a tehnologiilor IT&C în România Recent, la invitaţia doamnei Irina Socol director general în cadrul SIVECO România, a avut loc vizita la Bucureşti a reprezentanţilor Grupului Consultativ al Comisiei Europene pentru Tehnologii de Societate Informaţional (ISTAG).

Irina Socol a devenit membru ISTAG în anul 2005, ca o recunoaştere a statutului de expert european de vârf în domeniul IT.

Membrii grupului consultativ sunt reprezentanşiai companiilor private cu renume în domeniul în care activează, ai institutelor de cercetare, universităţilor, organizaţiilor de standardizare, agenţiilor naţionale de finanţare şiai administraţiei publice europene.

Obiectivul principal al ISTAG este definirea unei strategii generale de îndeplinire a priorităţilor legate de societatea informaţională în cadrul programului european de cercetare pe termen mediu şilung, în domeniul IT&C.

"Dezvoltarea tehnologiilor informaţionale educaţionale este o prioritate pentru SIVECO Romania. Aprecierea internaţională de care ne bucurăm, ne obligă să continuăm să sprijinim evoluţia acestei industrii şipromovarea noilor tehnologii prin facilitarea asimilării acestora de către societate. Disponibilitatea membrilor ISTAG de a desfăţura ţedinţa consultativă în România, vine ca o recunoaţtere în plus a modului în care compania noastră participă la crearea societăţii informaţionale europene", a declarat Irina Socol, director general al SIVECO Romania şi membru ISTAG.

Reprezentanţii grupului consultativ au asistat la o prezentare de lecţii interactive, create de elevii Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti.

În realizarea proiectelor multimedia, elevii au utilizat soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania. Delegaţii au fost

impresionaşide inventivitatea şioriginalitatea proiectelor prezentate, dar şide gradul de informatizare a sistemului de

învăţământ românesc.

Delegaţia prezentă la Bucureşti, a apreciat contribuţia SIVECO Romania la realizarea obiectivelor Uniunii Europene privind

dezvoltarea economiei bazate pe cunoaţtere şia societăţii informaţionale, precum şipromovarea de către companie a

proiectelor privind stimularea inovaţiei şicercetării în domeniul IT&C, în acord cu Programul Cadrul FP6 (2002-2006) şi programul FP7 (2007-2013). Prin intermediul acestor programe Uniunea Europeană sprijină crearea unui spaţiu european de cercetare în domeniul IT&C.

SIVECO Romania, membru marcat al comunităţii de afaceri din România, îşimanifestă constant interesul în a contribui la bunul mers al proiectelor de dezvoltare şicercetare în domeniul IT&C, în beneficiul comunităţii în care îşidesfăţoară activitatea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb