Memento Bus a lansat serviciul "ShuttleBus" de pe Aeroportul Otopeni către hoteluri din Bucureşti

D.I.
Companii / 16 februarie 2018

Memento Bus a lansat serviciul "ShuttleBus" de pe Aeroportul Otopeni către hoteluri din Bucureşti

Compania de transport MementoBus, care face parte din grupul Christian Tour, a lansat un program regulat de "ShuttleBus" de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", se precizează într-un comunicat remis asăzi Redacţiei.

Potrivit documentului: "pasagerii care aterizează pe Otopeni pot fi transferaţi la hotelurile unde au cazare în Capitală, precum şi la cea mai modernă autogară, Central Bus Station, de unde pot călători cu autocarele MementoBus spre Braşov, Constanţa, Sibiu, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi şi Tulcea".

Reprezentanţii Christian Tour estimează că peste 30.000 de pasageri, români şi străini, vor apela la acest serviciu în primele şase luni de operare.

Mircea Fărtăiş, directorul Departamentului Transporturi din cadrul Christian Tour, a declarat: "Atunci când am luat decizia de a deschide acest birou şi de a oferi aceste servicii am ţinut cont de numeroasele solicitări venite din partea turiştilor, care doresc să ajungă acasă în condiţii foarte bune. Credem că acest serviciu reprezintă alternativa mult-aşteptată de pasageri la taxiurile de la aeroport".

Potrivit sursei citate, pe lângă serviciul de "ShuttleBus", pasagerii pot solicita şi transferuri private şi de grup, asigurate de vehiculele din flota Memento Bus, către Bucureşti şi oraşele mari ale ţării, precum şi cazare oriunde în România prin intermediul platformei "HelloRomania.eu", deţinută de Christian Tour.

Mircea Fărtăiş a precizat în acest sens: "Biroul din Aeroportul Otopeni funcţionează întocmai ca o agenţie de turism. Pasagerii care coboară din avion şi nu au o cameră rezervată la un hotel din destinaţia finală, fie că e Bucureşti, Sibiu, Timişoara ori Constanţa, sunt ajutaţi să găsească cea mai bună variantă. Prin platforma HelloRomania.eu, turiştii au la dispoziţie peste 1.500 de unităţi de cazare din toate regiunile ţării".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acestă activitate este bine voită deoarece contribuie la transferul pasagerilor în siguranță si cu personal bine calificat ai modern de aceea sunt sigur că domnul Mircea Fartais va aduce cu siguranță o îmbunătățire a activități de transport deoarece are o bogată experiență în domeniu. Urez mult succes firmei Cristian Tour deoarece de ani de zile îmi fac concediul cu ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb