Mercedes-Benz şi Engie oferă o staţie de încărcare cadou la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziţionat

A.P.
Comunicate de presă / 22 octombrie 2020

Mercedes-Benz şi Engie oferă o staţie de încărcare cadou la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziţionat

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz şi ENGIE aduce un nou beneficiu pentru clienţii din România: staţia de încărcare Elvi EVBox oferită cadou la achiziţia unui autoturism electric, Mercedes-Benz EQC, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei.

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020.

Mai mult, clienţii EQC pot opta şi pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrice din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online şi acces la o reţea e-charge la nivel naţional.

Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW este accesoriul care completează experienţa mobilităţii electrice. Clienţii care optează pentru achiziţionarea primului automobil 100% electric Mercedes-Benz, beneficiază de o staţie ELVI Evbox pentru utilizarea la domiciliu.

declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania a declarat: "Suntem martorii unei tranziţii majore către un viitor sustenabil al mobilităţii, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărţim aceeaşi viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcţie întâmpinându-ne clienţii cu o staţie de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuinţelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparţine mobilităţii electrice."

Elvi EVBox permite încărcarea sigură şi convenabilă acasă, fiind o soluţie eficientă, adaptabilă şi inteligentă, oferind posibilitatea de gestiona sesiunile de încărcare direct de pe smartphone.

Nicolas Richard, Director General Adjunct şi Director Marketing & Sales ENGIE Romania a declarat: "Împreună cu partenerul nostru Mercedes-Benz le dăm clienţilor posibilitatea de a opta pentru diverse produse care să contribuie la o experienţă de mobilitate electrică integral verde. În acest mod, răspundem apetitului tot mai mare al unei categorii de consumatori care doresc să adopte produse prietenoase cu mediul şi cu o amprentă redusă de CO2."

Preţurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC încep de la 76.250 EUR (TVA inclus), fiind eligibil pentru programul Rabla Plus, ce constă în acordarea unor subvenţii pentru achiziţionarea unui autoturism electric sau plug-in hybrid. Subvenţia acordată în cadrul programului Rabla Plus pentru un model EQC este de 45.000 LEI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb