Metaverse, NFT-uri şi Dogecoin printre criptoactivele cu cea mai rapidă creştere pe eToro

V.G.
Piaţa de Capital / 6 octombrie 2022

Metaverse, NFT-uri şi Dogecoin printre criptoactivele cu cea mai rapidă creştere pe eToro

Bitcoin, cardano şi ether rămân cele mai deţinute criptoactive în T3

Decentraland (MANA) a fost criptoactivul cu cea mai rapidă creştere în 12 luni, cu o creştere de 437% a numărului de clienţi care îl deţin

Metaversul, NFT-urile şi alternativele la Ethereum au fost printre temele cheie care au determinat creştere rapidă a unor criptoactive pe platforma eToro în ultimele 12 luni, în timp ce top 10 cele mai deţinute cripto a rămas stabil, se arată intr-un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, criptoactivul cu cea mai rapidă creştere pe platforma eToro în ultimele 12 luni, din punct de vedere al numărului de clienţi care îl deţin, a fost Decentraland (MANA), cu o creştere de 437%. Decentraland este o platformă blockchain de realitate virtuală aflată în centrul sectorului Metaverse. Pe locul al doilea s-a clasat Dogecoin Shiba (SHIB), cu o creştere de 269%, în timp ce producătorul de NFT-uri şi tehnologie pentru jocuri Enjin a ocupat locul al treilea, cu o creştere de 229%.

Simon Peters, analist în domeniul criptoactivelor al platformei de investiţii eToro, a comentat: "Topul criptoactivelor în creştere pe platforma eToro în ultimele 12 luni reflectă un interes pentru anumite teme cheie pentru investitori. Metaversul a fost o nouă frontieră majoră, iar acest lucru se reflectă în creşterea exponenţială a poziţiilor deschise pe MANA. Deşi pieţele cripto au avut o perioada dificilă în ultimele luni, NFT-urile şi alte proiecte importante de infrastructură cripto sunt, de asemenea, bine reprezentate în top 10 cu cele mai rapide creşteri, ceea ce indică un interes real pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte din ultimul an."

În ultimele trei luni, primele 10 cele mai deţinute criptoactive pe platforma eToro au rămas stabile, cu Bitcoin clasându-se pe primul loc, Cardano pe locul doi şi Ether pe locul trei. Poziţiile deschise pe Bitcoin au crescut cu 1,7%, în timp ce Cardano a scăzut cu 1,2%, iar Ether a crescut cu 3,1%. Cea mai mare scădere în termeni procentuali a fost TRON, cu 2,8%.

De la un an la altul, există mai multe evoluţii, Decentraland şi Shiba intrând amândouă în top 10 datorită creşterii semnificative a poziţiilor deschise.

Peters a adăugat: "Primele 10 cele mai deţinute criptoactive pe platforma eToro rămân neschimbate în trimestrul al treilea. Această stabilitate reflectă o perioadă dificilă pentru pieţe, dar afirmă, de asemenea, o strategie buy-and-hold pe termen lung în rândul investitorilor în aceste active, sugerând că aceştia au privit dincolo de volatilitatea care a afectat piaţa pe termen scurt. Atunci când se investeşte în cripto, ca în orice altă clasă de active, timpul pe piaţă şi nu sincronizarea pieţei este cheia pentru a oferi cele mai bune perspective pe termen lung pentru creşterea averii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb