METRO Cash&Carry, numit angajator de top în România

S.B.
Companii / 25 ianuarie 2021

METRO Cash&Carry, numit angajator de top în România

METRO Cash&Carry se află printre organizaţiile de top care au primit titulatura de angajatori de top în România, dar şi în alte opt ţări în care retailer-ul este prezent - Pakistan, Polonia, Turcia, Germania, Bulgaria, Italia, Franţa şi Rusia, potrivit unui comunicat al companiei.

Institutul Top Employers, autoritate globală în recunoaşterea excelenţei în resurse umane, certifică organizaţiile bazându-se pe rezultatele obţinute în urma evaluării practicilor şi politicilor de Resurse Umane. Acest studiu se desfăşoară pe şase direcţii şi acoperă 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate şi Incluziune.

,,Dezvoltarea bunelor practici de resurse umane a fost o muncă de echipă de-a lungul anilor şi suntem mândri că am obţinut această certificare fiind conştienţi că transformarea continuă. De altfel, lucrăm la revizuirea şi dezvoltarea proceselor de resurse umane, pentru a îmbunătăţi în continuare experienţa angajaţilor la METRO: integrarea noilor colegi, procesul de evaluare a performanţei şi potenţialului, precum şi digitalizarea proceselor de resurse umane. Este primordial pentru noi să ne adaptăm modul de lucru la contextul actual susţinând cultura noastră organizaţională", a declarat Rodica Rapcea, Director Resurse Umane METRO Cash & Carry România.

"Chiar şi în acest context global sensibil, care cu certitudine a afectat organizaţii din întreaga lume, METRO Cash & Carry România a reuşit să menţină atenţia către un factor esenţial într-o companie - echipa. Suntem mândri să anunţăm nominalizările de anul acesta şi îi felicităm pe toţi cei care au primit certificarea oferită de programul Top Employers Institute", a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb